Zobacz moją syganturęOj to szkoda a to Ty na jakim etapie jesteś? Tylko iui czy ivf?
Przeszlam iui ivf i na sam koniec po kilku latach… 2 x naturalna ciaza….
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zobacz moją syganturęOj to szkoda a to Ty na jakim etapie jesteś? Tylko iui czy ivf?
Witamy Cię ja niestety nie chodziłam.Hej.
Jestem tutaj nowa od 2 lat jestem na staraczkach.
Ja 27 lat i amh 0.40.
Jestem przed pierwszą konsultacją u dr.Wyroby w Krakovi.
Czy jest tu ktoś co chodzi lub chodził do niego.?
W moim przypadku chyba już tylko in vitro zostało No ale jeszcze nie wiem jak to się potoczy.
Ja chodzę do Przybycienia (on w krakovi robi punkcje intransfery swoim pacjentkom )Hej.
Jestem tutaj nowa od 2 lat jestem na staraczkach.
Ja 27 lat i amh 0.40.
Jestem przed pierwszą konsultacją u dr.Wyroby w Krakovi.
Czy jest tu ktoś co chodzi lub chodził do niego.?
W moim przypadku chyba już tylko in vitro zostało No ale jeszcze nie wiem jak to się potoczy.
Super oby tak dalejJa po wizycie Malutka rośnie, waży prawie kilogram, szyjka długa nie mamy się czym martwić. Ciśnienie nadal mierzymy, mam kupić tylko magnez b6 bo mi ręce drętwieją. Następną wizytę mamy 24.04 kontrolna
Mam nadzieję że Ty nie długo będziesz pisała takie postySuper oby tak dalej