reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej.
Jestem tutaj nowa od 2 lat jestem na staraczkach.
Ja 27 lat i amh 0.40.
Jestem przed pierwszą konsultacją u dr.Wyroby w Krakovi.
Czy jest tu ktoś co chodzi lub chodził do niego.?
W moim przypadku chyba już tylko in vitro zostało No ale jeszcze nie wiem jak to się potoczy.

Hej.
Ja 27 lat i amh 0.40.
W moim przypadku chyba już tylko in vitro zostało No ale jeszcze nie wiem jak to się potoczy.
Witamy Cię :) ja niestety nie chodziłam.

Hej.
Ja 27 lat i amh 0.40.
Ja chodzę do Przybycienia (on w krakovi robi punkcje intransfery swoim pacjentkom )
O wyrobię słyszałam słabsze opinie … pracował kiedyś w macierzyństwie ale posprzeczał się z szefem i otworzył sobie krakovi.

Robiłam dziś test obciążenia glukozą i wyszło na czczo 79.7, po 1h 92.5, po 2h 91.2. zastanawia mnie ten niski cukier po 1h. 26+2tc Wizyta u lekarza dopiero jutro

reklama
Do góry