Dużo zdrówka, wykuruj się i działaj. Nowy rok będzie TwójA ja niestety transferu za tydzień nie będę miała bo dopadł mnie covid..:/ łudziłam się, że może zrobią skoro za tydzień, ale brać progesteron i inne przy takim samopoczuciu/osłabieniu to jednak nie jest dobry pomysł. Pechowy czas. Trzymam kciuki za Wasze bety♡
reklama
Trzymam kciuki za Twojego kropusia!Dużo zdrówka, wykuruj się i działaj. Nowy rok będzie Twój
Miałam transfer 5 dni przed 13 godzinną podróżą samochodem. Lekarz dał zielone światło więc myślę że samolotem spoko ale oszczędzaj się w tej podróży ! U mnie była biochemiczna czyli cos tam się zaczepiło na chwile…Czy robilybyscie transfer np. na dwa dni przed dłuższą podróżą? 7h w samochodzie i na drugi dzień to samo. Jak zdążę z miesiączka to może podeszłabym w styczniu ale właśnie ten nasz wyjazd..lekarz mówi że pacjentki czasami z daleka przyjeżdżają też
Hejka. Dzisiaj 6dpt beta 12.40
A który dzień po transferze?Złamałam się, zrobiłam test (z 6h bez siku) i nawet testowa nie przebija
Nelka85
Fanka BB :)
6Hejka. Dzisiaj 6dpt beta 12.40
A który dzień po transferze?
Betę robiłaś?. Może jeszcze być za niska żeby test ja wykrył
Nelka85
Fanka BB :)
Beta 15go.Betę robiłaś?. Może jeszcze być za niska żeby test ja wykrył
Dzisiaj sikany.
Może ale mam złe przeczucia jak poprzednio
Idź zrobić jutro beteBeta 15go.
Dzisiaj sikany.
Może ale mam złe przeczucia jak poprzednio
reklama
Dzięki za wiadomość, myślę że jak ma się przyjąć zarodek to się przyjmie niezależnie czy jedziesz samochodem dłużej czy nie. Mnie czeka podróż samochodem jakoś 7-8h dwa dni, a parę dni wcześniej transfer, o ile zdążymy. Miał być za tydzień, ale covid...://Miałam transfer 5 dni przed 13 godzinną podróżą samochodem. Lekarz dał zielone światło więc myślę że samolotem spoko ale oszczędzaj się w tej podróży ! U mnie była biochemiczna czyli cos tam się zaczepiło na chwile…
Podziel się: