Oby się teraz udałoJedziemy na tym samym wozku...
reklama
Ja też mam z 6 doby. Ja zobaczę co mi dzisiaj lekarz powieNelka przykro mi, znam to uczucie z własnego doświadczenia. Ja miałam 2 nieudane kriotransfery na cyklach sztucznych w pierwszej procedurze. Teraz jeden zarodek...i chce podejść w grudniu na cyklu naturalnym modyfikowanym (z lametta/bemfola) I ovitrelle, z azh i embrioglue...powodzenia dziewczyny. Ja mam blastke niestety z 6 doby 4bb ale nadzieja umiera ostatnia..
Nelka85
Fanka BB :)
Nacięcie do decyzji embriolog. Za każdym razem było.Pewnie przed świętami będziemy transferować.. ? Ja 1-2.12.23 dopiero okres dostanę.. bierzecie Azh czy embryoglue?
Klej przy córce był a teraz nie.
Tak z piątej doby 3AAZ 5tej doby?
Dzięki za odpowiedź, nie pojadę dzisiaj zielona na wizytęto zależy czy będziesz miała na cyklu naturalnym czy na sztucznym.
Ja mam teraz na sztucznym i tu co do zasady się bierze od 2dc estrofem i czeka się aż endometrium będzie odpowiedniej grubości - wtedy wyznacza się dzień transferu i wprowadza progesteron.
Ja zaczęłam brać estrofem 10.11, 18.11 miałam endometrium już odpowiednie, więc od wczoraj od 19.11 zaczęłam brać progesteron i 24.11 mam transfer. Wszystko doustnie/dopochwowo, bez zastrzyków.
Na cyklu naturalnym jest więcej monitoringow, żeby złapać moment owulacji, po owulacji też się bierze proga. Nie miałam naturalnego, więc niestety nie wiem kiedy dokładnie jakie leki się bierze.
Devin
To w grudniu duzo nas podchodzi, ja tak samoHej, u mnie też dzisiaj złe wieści. Beta 10dpt >0,2. Mamy jeszcze 2 zarodki i tez liczę na kolejne podejście w grudniu.
Nelka85
Trzymam za nas kciukiTo w grudniu duzo nas podchodzi, ja tak samo
reklama
A bo Ty Bolibolku też w grudniu transfer? ja na razie przeziębiona ale mam nadzieję że okres przyjdzie w dobrym czasie żeby zdążyć przed świętami..u nas embryoglue będzie, ah do decyzji embriologia po rozmrozeniu
Podziel się: