A masz porownanie ze sztucznym? Gratulacje! I dzięki za odpowiedźja mialam udany transfer na cyklu naturalnym z progesteronem
reklama
No właśnie pamiętam, że u Ciebie "zaskakiwalo" na naturalnym i 3dniowe...❤Ja podchodziłam w wieku 30 lat na naturalnym 2 razy i 2 razy się udało. Raz na krótko.. drugi raz okazał się szczęśliwy i aktualnie mamy 17 tc
Orchidea33
Fanka BB :)
tak, mielismy 2 na sztucznym nieudane. No i u nas jeszcze accofil dodatkowo na naturalnym bylA masz porownanie ze sztucznym? Gratulacje! I dzięki za odpowiedź
Ruda08
Jak dla mnie na naturalnym ciało wie co ma robić, a na sztucznym jest „uśpione”. Gdyby nie to, że mieszkam za granicą zawsze być się upierała przy naturalnymNo właśnie pamiętam, że u Ciebie "zaskakiwalo" na naturalnym i 3dniowe...❤
Może na początku więcej wizyt ale później o wiele lepiej bez estrofemu, bez lub z małą dawką proga
A progesteron wprowadzony dokładnie w dniu pęknięcia pęcherzyka? To jest jakby 1 dzień i na 5ty transfer? Pamiętasz przy jakim endometrium udało się?ja mialam udany transfer na cyklu naturalnym z progesteronem
Po pęknięciu w ten dzień od razu progesteron? I na 5ty dzień transfer? I czy dostalas "cos" na pęknięcie? Czy bez? I przy jakim endometrium się udało? Mi może też lekarz dać np lamette na owulację wtedy może będzie więcej i endo lepsze...sama.nie wiem. Na razie podejrzymy jak mi będzie rosło etc. Jestem po hiperce więc mc przerwy myślę.Jak dla mnie na naturalnym ciało wie co ma robić, a na sztucznym jest „uśpione”. Gdyby nie to, że mieszkam za granicą zawsze być się upierała przy naturalnym
Może na początku więcej wizyt ale później o wiele lepiej bez estrofemu, bez lub z małą dawką proga
Orchidea33
tak, ja mialam 5 dni przed transferem wprowadzony bo miałam 5 dniowy zarodek. W dniu pekniecia byl ten 1 dzien. U mnie endometrium bylo 9.5mm ale bylo ladne trojlinijne. U mnie lekarz bardzo pilnowal, zeby wlasnie takie bylo.A progesteron wprowadzony dokładnie w dniu pęknięcia pęcherzyka? To jest jakby 1 dzień i na 5ty transfer? Pamiętasz przy jakim endometrium udało się?
Dzieki❤tak, ja mialam 5 dni przed transferem wprowadzony bo miałam 5 dniowy zarodek. W dniu pekniecia byl ten 1 dzien. U mnie endometrium bylo 9.5mm ale bylo ladne trojlinijne. U mnie lekarz bardzo pilnowal, zeby wlasnie takie bylo.
reklama
Malutka 1997
Zaciekawiona BB
Jakie leki brałaś?tak, ja mialam 5 dni przed transferem wprowadzony bo miałam 5 dniowy zarodek. W dniu pekniecia byl ten 1 dzien. U mnie endometrium bylo 9.5mm ale bylo ladne trojlinijne. U mnie lekarz bardzo pilnowal, zeby wlasnie takie bylo.
Podziel się: