reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
No właśnie pamiętam, że u Ciebie "zaskakiwalo" na naturalnym i 3dniowe...❤
Jak dla mnie na naturalnym ciało wie co ma robić, a na sztucznym jest „uśpione”. Gdyby nie to, że mieszkam za granicą zawsze być się upierała przy naturalnym ;)
Może na początku więcej wizyt ale później o wiele lepiej ;) bez estrofemu, bez lub z małą dawką proga ;)

Jak dla mnie na naturalnym ciało wie co ma robić, a na sztucznym jest „uśpione”. Gdyby nie to, że mieszkam za granicą zawsze być się upierała przy naturalnym ;)
Może na początku więcej wizyt ale później o wiele lepiej ;) bez estrofemu, bez lub z małą dawką proga ;)
Po pęknięciu w ten dzień od razu progesteron? I na 5ty dzień transfer? I czy dostalas "cos" na pęknięcie? Czy bez? I przy jakim endometrium się udało? Mi może też lekarz dać np lamette na owulację wtedy może będzie więcej i endo lepsze...sama.nie wiem. Na razie podejrzymy jak mi będzie rosło etc. Jestem po hiperce więc mc przerwy myślę.

A progesteron wprowadzony dokładnie w dniu pęknięcia pęcherzyka? To jest jakby 1 dzień i na 5ty transfer? Pamiętasz przy jakim endometrium udało się?
tak, ja mialam 5 dni przed transferem wprowadzony bo miałam 5 dniowy zarodek. W dniu pekniecia byl ten 1 dzien. U mnie endometrium bylo 9.5mm ale bylo ladne trojlinijne. U mnie lekarz bardzo pilnowal, zeby wlasnie takie bylo.

reklama
Do góry