reklama
Nie przejmuj się na zapasDziś 2 dpt a mnie brzuch od rana boli. Wczoraj nie bolał
Ja dziś 5pt i tez od rana boli brzuch. Wczoraj i przedwczoraj tez czułam lekkie bóle brzucha.
Mam nadzieje, ze to dobry znak. Trzeba myśleć pozytywnie!
Dziękuję CiNie przejmuj się na zapas
Ja dziś 5pt i tez od rana boli brzuch. Wczoraj i przedwczoraj tez czułam lekkie bóle brzucha.
Mam nadzieje, ze to dobry znak. Trzeba myśleć pozytywnie!
MagicM
Fanka BB :)
Przepraszam, że dopiero odpisuję, ale mam ciężkie dni.Amh masz wysokie ale wyniki stymulacji słabe .. rozumiem, że zarodki to jest wynik kobiety i mężczyzny ale jednak ..
Jak dla mnie słabo.
A leki miałaś te same ?
Raz miałam (przy 5 stymulacji - klapie) inne leki- ovelap czy jakoś tak. I może było dużo komórek ale żadnego zarodka.
Więc może tutaj jest problem ?
Moje amh to Ok 2,7
Mensinorm, Gonapeptyl i recovelle miałam.
Przy pierwszej stymulacji też mensinorm, ale sam bo to krótki protokół.
Pytałam lekarza czy zmiana leków może coś wnieść ale raczej twierdzi, że nie
Jedyną propozycją na ten moment jest ta podwójna stymulacja… której trochę się obawiam. Wydaje mi się to mocno obciążające
Chmurkach
Nie stresuj się, zapewne maleństwo się wgryza w mamusie ;-)Dziś 2 dpt a mnie brzuch od rana boli. Wczoraj nie bolał
Mi lekarz tłumaczył że takie bóle bywają, macica się szykuje na rozciąganie. Jedne boli, jedne nie, każda z nas jest inna i inaczej reaguje. Weź nospe i się nie martw na zapas
wzięłam bo mam rozpisana 3x dziennieNie stresuj się, zapewne maleństwo się wgryza w mamusie ;-)
Mi lekarz tłumaczył że takie bóle bywają, macica się szykuje na rozciąganie. Jedne boli, jedne nie, każda z nas jest inna i inaczej reaguje. Weź nospe i się nie martw na zapas
Hej, czy któraś z Was miała transfer blastocysty z 6-tego dnia? Ktory dał zdrowa ciążę? Mamy tylko jedna 4bb. Wszystkie były morulami w 5tym dniu i jedna została zamrozona w 6tym jako blastocysta, dwie zdegenerowaly. Ja wyszłam ze szpitala po 5 dniach, ohss...Teraz dochodzenie do siebie w domu.
Myszko
Ja będę miała teraz transfer blastki z 6 doby. Embriolog mówił, że to nie wpływa na jej jakość. Też jestem ciekawa, jak to wygląda w praktyceHej, czy któraś z Was miała transfer blastocysty z 6-tego dnia? Ktory dał zdrowa ciążę? Mamy tylko jedna 4bb. Wszystkie były morulami w 5tym dniu i jedna została zamrozona w 6tym jako blastocysta, dwie zdegenerowaly. Ja wyszłam ze szpitala po 5 dniach, ohss...Teraz dochodzenie do siebie w domu.
Ruda08
Nigdy nie miałam recovellle, ale mensinorm i Gonapeptyl praktycznie zawsze ..Przepraszam, że dopiero odpisuję, ale mam ciężkie dni.
Mensinorm, Gonapeptyl i recovelle miałam.
Przy pierwszej stymulacji też mensinorm, ale sam bo to krótki protokół.
Pytałam lekarza czy zmiana leków może coś wnieść ale raczej twierdzi, że nie
Jedyną propozycją na ten moment jest ta podwójna stymulacja… której trochę się obawiam. Wydaje mi się to mocno obciążające
w jakiej jestes klinice ? Może warto rozważyć zmianę kliniki?
reklama
Na sztucznym? Ja jestem w trakcie hiperki...więc muszę jakiś czas odczekać...Ja będę miała teraz transfer blastki z 6 doby. Embriolog mówił, że to nie wpływa na jej jakość. Też jestem ciekawa, jak to wygląda w praktyce
Podziel się: