reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Amh masz wysokie ale wyniki stymulacji słabe .. rozumiem, że zarodki to jest wynik kobiety i mężczyzny ale jednak ..
Jak dla mnie słabo.
A leki miałaś te same ?
Raz miałam (przy 5 stymulacji - klapie) inne leki- ovelap czy jakoś tak. I może było dużo komórek ale żadnego zarodka.
Więc może tutaj jest problem ?
Moje amh to Ok 2,7
Przepraszam, że dopiero odpisuję, ale mam ciężkie dni.
Mensinorm, Gonapeptyl i recovelle miałam.
Przy pierwszej stymulacji też mensinorm, ale sam bo to krótki protokół.
Pytałam lekarza czy zmiana leków może coś wnieść ale raczej twierdzi, że nie 😳
Jedyną propozycją na ten moment jest ta podwójna stymulacja… której trochę się obawiam. Wydaje mi się to mocno obciążające 😥

Hej, czy któraś z Was miała transfer blastocysty z 6-tego dnia? Ktory dał zdrowa ciążę? Mamy tylko jedna 4bb. Wszystkie były morulami w 5tym dniu i jedna została zamrozona w 6tym jako blastocysta, dwie zdegenerowaly. Ja wyszłam ze szpitala po 5 dniach, ohss...Teraz dochodzenie do siebie w domu.

Hej, czy któraś z Was miała transfer blastocysty z 6-tego dnia? Ktory dał zdrowa ciążę? Mamy tylko jedna 4bb. Wszystkie były morulami w 5tym dniu i jedna została zamrozona w 6tym jako blastocysta, dwie zdegenerowaly. Ja wyszłam ze szpitala po 5 dniach, ohss...Teraz dochodzenie do siebie w domu.
Ja będę miała teraz transfer blastki z 6 doby. Embriolog mówił, że to nie wpływa na jej jakość. Też jestem ciekawa, jak to wygląda w praktyce 🤷🏼‍♀️

Przepraszam, że dopiero odpisuję, ale mam ciężkie dni.
Mensinorm, Gonapeptyl i recovelle miałam.
Przy pierwszej stymulacji też mensinorm, ale sam bo to krótki protokół.
Pytałam lekarza czy zmiana leków może coś wnieść ale raczej twierdzi, że nie 😳
Jedyną propozycją na ten moment jest ta podwójna stymulacja… której trochę się obawiam. Wydaje mi się to mocno obciążające 😥
Nigdy nie miałam recovellle, ale mensinorm i Gonapeptyl praktycznie zawsze ..
w jakiej jestes klinice ? Może warto rozważyć zmianę kliniki?

reklama
Do góry