Wow, gratulacje! Ile zarodków mrożą? Jaki masz progesteron? Ja miałam w pon powyżej 2 i lekarz mówił że za wysoki na swiezy transfer. Jak Twoj uważa? Jaki masz progesteron I estradiol? Trzymam kciuki!wygląda na to, że jutro o 10
reklama
Bolilol
Fanka BB :)
jeszcze nie wiem ile zarodków mrożą, bo jeszcze hodowla nie jest zakończona W sobotę (dwa dni przed punkcją) miałam estradiol 2348 pg/ml, a progesteron 1,92ng/ml.Wow, gratulacje! Ile zarodków mrożą? Jaki masz progesteron? Ja miałam w pon powyżej 2 i lekarz mówił że za wysoki na swiezy transfer. Jak Twoj uważa? Jaki masz progesteron I estradiol? Trzymam kciuki!
Ruda08
I z takim progesteronem masz transfer?jeszcze nie wiem ile zarodków mrożą, bo jeszcze hodowla nie jest zakończona W sobotę (dwa dni przed punkcją) miałam estradiol 2348 pg/ml, a progesteron 1,92ng/ml.
U mnie w klinice nie robią transferów powyżej 1,5
Bolilol
takI z takim progesteronem masz transfer?
No u nas też..I z takim progesteronem masz transfer?
Może lepszy świeży niż mrożony..
Ja dziś info, że z tych 5 zapladnianych, dziś w 2gim dniu 2x4komorkowe i 1x2komorkowy. Jeszcze nigdy nie miałam takiej nadziei...4komorkowe w 2gim dniu dają nadzieję...jeszcze nie wiem ile zarodków mrożą, bo jeszcze hodowla nie jest zakończona W sobotę (dwa dni przed punkcją) miałam estradiol 2348 pg/ml, a progesteron 1,92ng/ml.
Ja miałam w poniedziałek 2.8...I z takim progesteronem masz transfer?
reklama
Bolilol
super nowiny!Ja dziś info, że z tych 5 zapladnianych, dziś w 2gim dniu 2x4komorkowe i 1x2komorkowy. Jeszcze nigdy nie miałam takiej nadziei...4komorkowe w 2gim dniu dają nadzieję...
Podziel się: