reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Bolilol a jakie masz pęcherzyki duże i estradiol / progesteron, że na poniedziałek się szykujesz? I przy jakich wartościach tych hormonów Twój lekarz dopuszcza świeży transfer? Trzymam kciuki, powodzenia!
estradiol wczoraj o 8 rano miałam 1219, progesteron 0,67.
Na pozostałe pytania nie znam odpowiedzi i nie chce jej znac, żeby za duzo sobie sama w głowie nie kombinować i nie wymyślać problemów 😂

reklama
estradiol wczoraj o 8 rano miałam 1219, progesteron 0,67.
Na pozostałe pytania nie znam odpowiedzi i nie chce jej znac, żeby za duzo sobie sama w głowie nie kombinować i nie wymyślać problemów 😂
Dzieki! A nie pamiętasz wielkości pęcherzyków? Ja jadę na podgląd...I punkcja albo pon albo sroda ..Trzymam kciuki za Ciebie

Dzieki! A nie pamiętasz wielkości pęcherzyków? Ja jadę na podgląd...I punkcja albo pon albo sroda ..Trzymam kciuki za Ciebie
nie znam wielkości pęcherzyków. We wtorek miały 12-14mm, a teraz już po prostu nie chce wiedzieć, żeby sobie nic nie wkręcać, że są np. za małe na dojrzałe komórki albo za duże i przejrzałe, albo że pękną same przed punkcją.

nie znam wielkości pęcherzyków. We wtorek miały 12-14mm, a teraz już po prostu nie chce wiedzieć, żeby sobie nic nie wkręcać, że są np. za małe na dojrzałe komórki albo za duże i przejrzałe, albo że pękną same przed

i też trzymam kciuki za Ciebie, daj znać po podglądzie 🤞
Teraz badanie estradiol i progesteron. 15.50 wizyta. Dzięki. Odezwę sie

Mam dzisiejszy wynik leukocytów: 7.1. Są w normie, a po Accofilu powinny być, jak czytałam, sporo wyższe. Czy powinnam się denerwować? Czy lek nie działa?

O ile mnie pamięć nie myli to powinny być oo 30-40 🧐
Co ile bierzesz i jaka dawka ?
Ja brałam co 3 dzień połowę amp ;)
Biorę co 2 dni 1/3 ampułki.
Czyli coś może być nie tak... :/
Nie wiem, czy cisnąć o wyższą dawkę?

Immunolog odpisała mi, że spotyka się z takimi wynikami. Trochę... wymijająca odpowiedź. A ja w Internecie czytałam o zdecydowanie wyższym poziomie leukocytów.

Czy to, że biorę zastrzyk np. w środę wieczorem, a robię badania w piątek rano ma istotny wpływ na wynik? Może lek już "wypłukał" się z organizmu?

Ostatnia edycja:
reklama
Nie wytrzymałam, zrobiłam test 6 dpt.
Biel.... :(
To jeszcze o niczym nie świadczy, nie wiesz kiedy miała miejsce implantacja przeca. U mnie dość szybko była ale u mnie było robione AH więc zarodek miał łatwiej.
Domyślam się co czujesz teraz, ale nie przekreślaj jeszcze szans, w końcu te kliniki po coś wyznaczają te terminy to tylko my takie niecierpliwe zawsze żeby się później dołować.

Do góry