Devin
Moderator
Daj znać pood 15 minut powinnam być w gabinecie. Ale już się chyba 2h opóźnienia uzbierały
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Daj znać pood 15 minut powinnam być w gabinecie. Ale już się chyba 2h opóźnienia uzbierały
Tu u mnie są gwiazdy, które na betę po transferze zapomniały pójść...jak mogłaś zapomnieć zatestować?! Można zapomnieć teściowa z dworca odebrać, to rozumiem, ale zapomnieć nasikac na patyk?!
Nie mam pojecia, ostatnio wyszły mi jakieś kosmicznie niskie wartości i już się martwiłam. Ale lekarz powiedział że jest dobrzeDziewczyny, czy wiecie może jakie wyniki estradiolu, lh i progesteronu są pożądane szóstego dnia stymulacji?
to teraz niech się wgryza!#Zarodek podany Dziękuję za ciepłe słowa.
7-8 pęcherzyków na lewym jajniku, jakieś dwa bardzo malutkie na prawym i do tego bardzo powoli rosną, ech, liczyłam na więcejDaj znać po
I co lekarz mowil? Kiedy punkcja?7-8 pęcherzyków na lewym jajniku, jakieś dwa bardzo malutkie na prawym i do tego bardzo powoli rosną, ech, liczyłam na więcej
wydawał się zaniepokojony niskim estradiolem i słabym wzrostem, ale powiedział, że przy długim protokołem czasami wolniej rosną. Termin punkcji ciężko przewidzieć w tej sytuacji, ale nie wcześniej niż sobotaI co lekarz mowil? Kiedy punkcja?
To trzymam kciuki by wszystkie byly dojrzałe i sie zapłodnily zapładniacie 6 czy lekarz zgodził sie na wiecej?wydawał się zaniepokojony niskim estradiolem i słabym wzrostem, ale powiedział, że przy długim protokołem czasami wolniej rosną. Termin punkcji ciężko przewidzieć w tej sytuacji, ale nie wcześniej niż sobota