MagicM
Fanka BB :)
A który to dzień stymulacji? Ja miałam ostatnio estradiol <5 pg/mlDziekuję wszystkie zapładniamy
Estradiol był dzisiaj 162pg/ml. Następny podgląd i badanie hormonów we wtorek o 18
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A który to dzień stymulacji? Ja miałam ostatnio estradiol <5 pg/mlDziekuję wszystkie zapładniamy
Estradiol był dzisiaj 162pg/ml. Następny podgląd i badanie hormonów we wtorek o 18
Zgadzam się, ostatnio u mnie było 17 pęcherzyków a tylko 7 komórek pobrali i jedna się zapłodniła nie ilość a jakość ważna
Wczoraj był szósty. Też właśnie miałam taki estradiol przed rozpoczęciem stymulacji - to 0o to ten długi protokół, żeby był taki niskiA który to dzień stymulacji? Ja miałam ostatnio estradiol <5 pg/ml
Hej, u mnie podobnie tylko ja już się kłuję puregonem od 4 dni, na razie spokojnie, jakby mniej odczuwam niż kiedyś i nie wiem czy jest to spowodowane wcześniejszą suplementacja dhea (?)..Ale emocje i uczucia mam podobne. Którym lekiem będziesz stymulowana? Lekarz coś zmienił w tym podejściu? U mnie byl za pierwszym razem puregon (2 blastki), później recovelle a teraz powrót do pure tylko wieksza dawka. Może weźmiemy tez selekcję nasienia fertile chip, macie Dziewczyny doswiadczenie z tym? Warto? Trzymam kciuki za Ciebie. PpzdrowieniaMelduje się po wczorajszej wizycie
Za 2-3 dni zaczynamy, leki już mam wykupione teraz czekam na @ i zaczynam zastrzyki. Do tego momentu podchodziłam do tej procedury normalnie, ale jak już wiem, że zaczynam to wszystko na nowo, to pojawiają się różne myśli. Głowa podpowiada, że nie ma się co nastawiać na powodzenie, bo to loteria a serce, że teraz się uda i te rozkminy jakby to było gdyby....
Mam nadzieję, że nie zwariuje
Pięknego weekendu życzę
U mnie zmiana z bemfoli na menopur. W pierwszym transferze tylko jedna blastka z 8 pobranych komórek. Myślałam, że zacznę się kłuć już koło soboty, ale na razie jeszcze nie dostałam @. Dodatkowo w tym podejściu będziemy mieli z opcją cult active. To trzymam za nas kciuki, żeby ten miesiąc był dla nas szczęśliwy. Pozdrawiam i życzę wszystkim miłego dniaHej, u mnie podobnie tylko ja już się kłuję puregonem od 4 dni, na razie spokojnie, jakby mniej odczuwam niż kiedyś i nie wiem czy jest to spowodowane wcześniejszą suplementacja dhea (?)..Ale emocje i uczucia mam podobne. Którym lekiem będziesz stymulowana? Lekarz coś zmienił w tym podejściu? U mnie byl za pierwszym razem puregon (2 blastki), później recovelle a teraz powrót do pure tylko wieksza dawka. Może weźmiemy tez selekcję nasienia fertile chip, macie Dziewczyny doswiadczenie z tym? Warto? Trzymam kciuki za Ciebie. Ppzdrowienia
Myszeczko, jesteśmy z Tobą i dla CiebieNo u mnie nie będzie happy endu, znowu. Beta 5,2. W sobotę testy się ładnie wybarwiały, a w niedziele już blado, a dziś prawie nic.
Nie ma sensu robić przyrostu.