reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Pamiętaj jak jechałam na transfer mojego jedynego zarodka. Szczerze byłam załamana.. to był mój 4 transfer, 2 stymulacja i tylko jeden kropek.
Dzisiaj ten kropek ma 3 lata i gania mi po domu 🤩. Nigdy nie trać nadzieji 😘
Nie tracę, po prostu w szoku jestem gigantycznym. Jedna komórka... postanowiła się zapłodnić mimo słabych parametrów nasienia.. dziś embriolog mi mowi że 1 klasa.. No ja sama nie wiem co się dzieje 😅😅

reklama
@anulka36 O której masz wizytę?
Wlasnie jestem już po.Wynik dzisiejszy estriadiolu podskoczył z 340 pl/ml na 1300pl/ml. Na pon punkcja,doktor mówił,że możliwe ,że będzie nawet 4,5 komórek. Zadowolony był.Nabrałam nadziei, że się może udać.Trzymam kciuki za twojego kropeczka i za każdą nas ,której największym marzeniem jest tulić swe dziecko.❤

Wlasnie jestem już po.Wynik dzisiejszy estriadiolu podskoczył z 340 pl/ml na 1300pl/ml. Na pon punkcja,doktor mówił,że możliwe ,że będzie nawet 4,5 komórek. Zadowolony był.Nabrałam nadziei, że się może udać.Trzymam kciuki za twojego kropeczka i za każdą nas ,której największym marzeniem jest tulić swe dziecko.❤
No widzisz, same dobre wieści dziś ;-)
W końcu przyjdzie ten dzień że będziemy je tulić, trudna to droga ale trzeba walczyć:)
Czyli za tydzień transfer? 😉

No widzisz, same dobre wieści dziś ;-)
W końcu przyjdzie ten dzień że będziemy je tulić, trudna to droga ale trzeba walczyć:)
Czyli za tydzień transfer? 😉
Nie,ja chce zbadać zarodek,jeśli jakikolwiek będzie .Więc będę czekać co będzie dalej.Nie mogę sobie pozwolić na podanie zarodka bez badania.Za dużą stratę przeszłam w 18 tyg. , 4 lata temu.

Nie,ja chce zbadać zarodek,jeśli jakikolwiek będzie .Więc będę czekać co będzie dalej.Nie mogę sobie pozwolić na podanie zarodka bez badania.Za dużą stratę przeszłam w 18 tyg. , 4 lata temu.
Aa no tak, przepraszam, mówiłaś a mi to jakoś wyleciało:-/
A jak jest w przypadku zarodkow po badaniu, jeśli wszystko ok to się czeka do następnego cyklu i wtedy transfer?
Ja myślałam też o badaniu po stracie ale lekarz trochę zniechęcał nas do tego i postanowiłam pójść za jego radą, jedynie te kariotypy robiliśmy

reklama
Do góry