Chmurkach
Fanka BB :)
@Wesoła_Aga trzymamy mocno ️️ aby ukazał Ci się dziś piękny pęcherzyk z rosnąca kruszynka ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Masz myśleć pozytywnie, wiadomo że lekarzom też zdarzają się błędy ale nie można zakładać ze każdy je popełnia. Łatwo mówić, wiem, ale tylko wiara w cuda nam pozostaje :-)
Czyli refundacja obejmuje tylko do jakiegoś wieku ?
Ile tu się szykuje pięknych USG
Trzymam kciuki
Dziewczyny, chciałabym zrobić krzywa cukrowa, prywatnie. Czy potrzebuje skierowania? Skąd mam wiedzieć jaka glukozę kupić?
chciałabym zrobić prywatnie. Tylko gdzieś czytałam że prywatnie też trzeba skierowanie, dlatego chciałam Was dopytaćW aptece wiedzą - polecam tą z cytryną, bo sie owiele lepiej to pije...
Tak musisz mieć skierowanie - lekarz poz Ci wyda do labo np. Chyba, że robisz prywate to nie musisz.
ja robiłam normalnie prywatnie bo nie mieszkam w pl i bez problemu mu zrobili jak zapłaciłam. Robiłam w diagnostycechciałabym zrobić prywatnie. Tylko gdzieś czytałam że prywatnie też trzeba skierowanie, dlatego chciałam Was dopytać
No to już Ci je dadzą jak im siana daszchciałabym zrobić prywatnie. Tylko gdzieś czytałam że prywatnie też trzeba skierowanie, dlatego chciałam Was dopytać
Kiedys czekalam na badania w prywatnym labo i nie chcieli robic glukozy bez skierowania-tzn.krzywa cukrowachciałabym zrobić prywatnie. Tylko gdzieś czytałam że prywatnie też trzeba skierowanie, dlatego chciałam Was dopytać
Tak do 40.Wczoraj z lekarzem troche dyskutowałam,czy przez to nie będą moje komórki zdegenerowane,ze przeciągnięta stymulacja,mowi ,że wazne ,ze rosną.Liczy ,ze będzie 6 komórek z tych pęcherzyków,doktor ma 20 lat doświadczenia,wierzy ,że będzie dobrze.Chce żeby była ciąża choć z jednego zarodka.Jutro wizyta.Masz myśleć pozytywnie, wiadomo że lekarzom też zdarzają się błędy ale nie można zakładać ze każdy je popełnia. Łatwo mówić, wiem, ale tylko wiara w cuda nam pozostaje :-)
Czyli refundacja obejmuje tylko do jakiegoś wieku ?
W moim mieście nie chcą zrobić prywatnie bez skierowania w żadnym laboratorium najlepiej zadzwonić i się zapytaćchciałabym zrobić prywatnie. Tylko gdzieś czytałam że prywatnie też trzeba skierowanie, dlatego chciałam Was dopytać