Ooo,ja w 12 dc mialam 340 pg/ml doktor mowila ze powinno byc o wiele więcej.Teraz juz nie badałam.W dniu punkcji 454 pg/ml
reklama
ziutella
Fanka BB :)
Ja tez czekam na zabieg IVF.
Jezeli chodzi o nas, to powiedzielismy o tym rodzinie zupelnie otwarcie. Totalym przypadkiem najpierw dowiedzieli sie tesciowie, a dopiero potem moi rodzice. Nikt nie ma z tym zadnego problemu. Nie wiem czy przez to, ze w naszych rodzinach mamy sporo ludzi bezposrednio zwiazanych z medycyna ( ironia losu, bo przede wszystkim medycyna ginekologiczno-poloznicza), czy moze bardziej przez to, ze nasze rodziny nie sa religijnie-fanatyczne :-)<----- zart
Tak serio, to mysle ze ludzie w dzisiejszych czasach, generalnie nie maja problemu z IVF. Kazdy kto wie cokolwiek na ten temat, rozumie ze nie ma w tym nic nieetycznego...
Dla mnie IVF nie jest zadna ujma. Ciesze sie, ze moge skorzystac z "darow" postepu nauki. Mojemu dziecku (o ile nam sie uda), na 100% o tym powiemy. Mysle, ze bedzie z nas dumne, za sie nigdy nie poddalismy i walczylismy o nia/niego tak zaciekle
Pozdrawiam i trzymam za nas (Invitrowe Staraczki) i za Was (Naturalne Staraczki) kciuki :-)
Hej ja jestem teraz w ciazy 26+5. Moja pierwsza ciaza, jestem po in vitro udało nam się za 1 razem .
Ja nie mam problemu z mówieniem k tym bo jest to teraz tak duży problem ……. Wiadomo sama od siebie nie chwale się ale jak wchodze z kimś w rozmowę to pewnie ze tak
Chmurkach
A nie kazała Ci brać nic na podwyższenie?Ooo,ja w 12 dc mialam 340 pg/ml doktor mowila ze powinno byc o wiele więcej.Teraz juz nie badałam.
Trzymam mocne ️ żebyś miała tam dziś pełno jajkow;-)
Kasialucky
Na jedna dojrzała komórkę przyjmuje sie ze estradiol powinien miec Ok 250/270Ooo,ja w 12 dc mialam 340 pg/ml doktor mowila ze powinno byc o wiele więcej.Teraz juz nie badałam.
A ty brałaś na podwyższenie?wizyta późnym popołudniem,dam znać wieczoremA nie kazała Ci brać nic na podwyższenie?
Trzymam mocne ️ żebyś miała tam dziś pełno jajkow;-)
Chmurkach
Nie, od wtorku jedynie mam brac 3x estrofem i luteine.A ty brałaś na podwyższenie?wizyta późnym popołudniem,dam znać wieczorem
Zadzwoniłam dziś do kliniki i Pan doktor raczył oddzwonić w końcu.
Pierwsze co to po co się Pani tak denerwuje, brak wiadomości to dobre wiadomości.. nosz kur.. po jajco..
Oczywiście nie przyznał oficjalnie że to z za długiej stymulacji, on sam nie rozumie co się stało. Sprawdził że za 1 razem miałam krotki protokół i może dlatego lepszy wynik.
No nic, dowiedziałam się tyle że ta moja jedna komóreczka postanowiła się jednak zapłodnić więc czekamy czy się uchowa do soboty. Rada lekarza to idź na grzyby czy ryby ewentualnie relanium bo za bardzo nerwowa jestem. Ciekawe czy chłop by się w takiej sytuacji nie denerwował.
Jeszcze obudziłam się dziś z zapchanymi zatokami, cieknie jak z kranu, coś mnie rozkładać chce, jak zawsze pod górę musi wszystko iść i bądź tu człowieku spokojny.
Dla relaksu za radą doktorka poszłam pielić kostkę z chwastów
Jeśli mogę wiedzieć, w której klinice się leczysz?Dziwne macie kliniki.... U mnie zaraz po punkcji troche leżakowałam... Potem na kanapie siedziałąm dostałam ciepłej herbaty i ciasteczka i prosili mnie by poczekać z 2 h to się dowiemy od razu co z jajkami... Jakoś organizacyjnie to sensownie było...
Kobietki
Idę w piątek zobaczyć czy i gdzie jest pęcherzyk ciążowy...
Mam dzwonić jeszcze do dr i się przypomnieć ale raczej mnie dobra dusza przyjmie.
reklama
Kasialucky
Moj maz brał Supramen w ciągu 4 miesięcy. Z 1% skoczyło do 4%Dziewczyny jakie witaminy/ suplementy polecacie na poprawę nasienia?
Ale wdrożyliśmy jeszcze diete bogata w lipoken i czarnuszkę
Podziel się: