Coś w tym jest statystyki są niestety nieubłagalne ja jednak wierzę że nam się uda u mnie na 8 zarodeczkow badanych 3 wszystkie chore czwarty się nie przyjął obecnie jestem po transferze 2 zarodeczkow mam nadzieję że chociaż jeden ze mną zostanie w tym roku mam 41latDziewczyny przeczytałam gdzieś ,że w wieku oko 40 lat 80% komórek jest uszkodzonych,czy któraś z was w tym wieku ma dziecko teraz lub jest w ciąży ?
reklama
Madame JS
Fanka BB :)
Tak. Za mną tylko jedno podejście, tzn. jedna stymulacja. Miałam udany transfer świeży, ale ciąża się zatrzymała w 10tc. Teraz jestem w 29tc z mrożonego transferu, z tego samego podejścia.Byłaś na Ovaleapie na tej szczesliwej stymulacji?Ja własnie biorę po raz pierwszy ten lek
Madame JS
Trzymam kciuki!!!Byłaś na Ovaleapie na tej szczesliwej stymulacji?Ja własnie biorę po raz pierwszy ten lek
Nio zobaczymy jak będzie,w piątek pierwszy podgląd,ciekawa jestem czy będą komóreczkiTrzymam kciuki!!!
Hej, czym byłaś stymulowana? Ja puregon 1 stym, druga rekovelle (totalna klapa). Nie wiem czy przez "przeciagnieta" stymulację czy lek...
Dwa razy byłam stymulowana Ovaleap ale tez było słabo a ta stymulacja o której pisałam to Pergoveris
A jaką dawkę Ovaleap miałaś?ja mam 375j.Dwa razy byłam stymulowana Ovaleap ale tez było słabo a ta stymulacja o której pisałam to Pergoveris
A możesz przypomnieć jak to było w 1 i 2 stymulacji? Jakie leki, dawki i co przed 3cią zmieniliście? Dzięki i przepraszam jeżeli pisałaś.. mnie czeka trzecia w październiku.. 38 lat, ostatni3 amh 5.2 po 3mcach dhea..suplementujemy się z mężem. Lekarz sugeruje rekovelle mimo totalnej klapy z tym lekiem w 2procedurze, a przy puregon 2 zarodki. Nie wiem co myśleć...Ja przeszłam 3 stymulacje i muszę stwierdzić że trzecia podczas której jestem najstarsza bo niedługo skończę 39 lat wyszła najlepiej, fakt ,że szału w zarodkach nie ma bo tylko 3 ale za trzecim razem najlepsze , jestem w ciąży a w dodatku dwa maluchy jeszcze zamrożone
Ja byłam na Puregonie w 2 stymulacji,totalna klapa,zarodki zdegenerowane-wszystkie 5,choć podany 1 -3 dniowy,ale nic z tego nie wyszło.A możesz przypomnieć jak to było w 1 i 2 stymulacji? Jakie leki, dawki i co przed 3cią zmieniliście? Dzięki i przepraszam jeżeli pisałaś.. mnie czeka trzecia w październiku.. 38 lat, ostatni3 amh 5.2 po 3mcach dhea..suplementujemy się z mężem. Lekarz sugeruje rekovelle mimo totalnej klapy z tym lekiem w 2procedurze, a przy puregon 2 zarodki. Nie wiem co myśleć...
reklama
Madame JS
Tylko nie wiem, czy jakość zarodków zależy od leku na stymulację...Ja byłam na Puregonie w 2 stymulacji,totalna klapa,zarodki zdegenerowane-wszystkie 5,choć podany 1 -3 dniowy,ale nic z tego nie wyszło.
Podziel się: