Coś w tym jest statystyki są niestety nieubłagalne ja jednak wierzę że nam się uda u mnie na 8 zarodeczkow badanych 3 wszystkie chore czwarty się nie przyjął obecnie jestem po transferze 2 zarodeczkow mam nadzieję że chociaż jeden ze mną zostanie w tym roku mam 41latDziewczyny przeczytałam gdzieś ,że w wieku oko 40 lat 80% komórek jest uszkodzonych,czy któraś z was w tym wieku ma dziecko teraz lub jest w ciąży ?
reklama
Madame JS
Fanka BB :)
Tak. Za mną tylko jedno podejście, tzn. jedna stymulacja. Miałam udany transfer świeży, ale ciąża się zatrzymała w 10tc. Teraz jestem w 29tc z mrożonego transferu, z tego samego podejścia.Byłaś na Ovaleapie na tej szczesliwej stymulacji?Ja własnie biorę po raz pierwszy ten lek![]()
Madame JS
Trzymam kciuki!!!Byłaś na Ovaleapie na tej szczesliwej stymulacji?Ja własnie biorę po raz pierwszy ten lek![]()
Nio zobaczymy jak będzie,w piątek pierwszy podgląd,ciekawa jestem czy będą komóreczkiTrzymam kciuki!!!
![Smiling face with smiling eyes :blush: 😊](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60a.png)
Hej, czym byłaś stymulowana? Ja puregon 1 stym, druga rekovelle (totalna klapa). Nie wiem czy przez "przeciagnieta" stymulację czy lek...
Dwa razy byłam stymulowana Ovaleap ale tez było słabo a ta stymulacja o której pisałam to Pergoveris
A jaką dawkę Ovaleap miałaś?ja mam 375j.Dwa razy byłam stymulowana Ovaleap ale tez było słabo a ta stymulacja o której pisałam to Pergoveris
A możesz przypomnieć jak to było w 1 i 2 stymulacji? Jakie leki, dawki i co przed 3cią zmieniliście? Dzięki i przepraszam jeżeli pisałaś.. mnie czeka trzecia w październiku.. 38 lat, ostatni3 amh 5.2 po 3mcach dhea..suplementujemy się z mężem. Lekarz sugeruje rekovelle mimo totalnej klapy z tym lekiem w 2procedurze, a przy puregon 2 zarodki. Nie wiem co myśleć...Ja przeszłam 3 stymulacje i muszę stwierdzić że trzecia podczas której jestem najstarsza bo niedługo skończę 39 lat wyszła najlepiej, fakt ,że szału w zarodkach nie ma bo tylko 3 ale za trzecim razem najlepsze , jestem w ciąży a w dodatku dwa maluchy jeszcze zamrożone![]()
Ja byłam na Puregonie w 2 stymulacji,totalna klapa,zarodki zdegenerowane-wszystkie 5,choć podany 1 -3 dniowy,ale nic z tego nie wyszło.A możesz przypomnieć jak to było w 1 i 2 stymulacji? Jakie leki, dawki i co przed 3cią zmieniliście? Dzięki i przepraszam jeżeli pisałaś.. mnie czeka trzecia w październiku.. 38 lat, ostatni3 amh 5.2 po 3mcach dhea..suplementujemy się z mężem. Lekarz sugeruje rekovelle mimo totalnej klapy z tym lekiem w 2procedurze, a przy puregon 2 zarodki. Nie wiem co myśleć...
reklama
Madame JS
Tylko nie wiem, czy jakość zarodków zależy od leku na stymulację...Ja byłam na Puregonie w 2 stymulacji,totalna klapa,zarodki zdegenerowane-wszystkie 5,choć podany 1 -3 dniowy,ale nic z tego nie wyszło.
Podziel się: