dziękuje na pewno skorzystamNa kupowałam stacjonarnie od babki, która je robi .. ona nie sprzedaje w sieci
Myślę, że na tej grupie na pewno znajdziesz kogoś kto robi takie trunki![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziękuje na pewno skorzystamNa kupowałam stacjonarnie od babki, która je robi .. ona nie sprzedaje w sieci
Myślę, że na tej grupie na pewno znajdziesz kogoś kto robi takie trunki![]()
Daj spokój, myślałam, że zejdę. Wyniki były dopiero jakoś po 21.00, jak akurat córę usypiałam.@Myszko ???? Ile ja mam czekać ?![]()
Kciuki się trzymają!!!!Proszę o kciuki, jutro rano histeroskopia
Mam tyle roboty przed urlopem, że nie mam sił na nic. Nadrobię Was chyba w weekend. Niezmiennie trzymam kciuki za bety do nieba i piękne ciążowe brzuszki![]()
Bedzie dobrze, skoro rosnie to na pewno bedzie dobrze!Daj spokój, myślałam, że zejdę. Wyniki były dopiero jakoś po 21.00, jak akurat córę usypiałam.
Proga jeszcze nie ma
Nie za niska jak na 9dpt 5-dniowej blastki?
Zamartwiam się, przez to poronienie drugiej ciąży :/
Wynik pięknyDaj spokój, myślałam, że zejdę. Wyniki były dopiero jakoś po 21.00, jak akurat córę usypiałam.
Proga jeszcze nie ma
Daj spokój, myślałam, że zejdę. Wyniki były dopiero jakoś po 21.00, jak akurat córę usypiałam.
Proga jeszcze nie ma
Jak blastka to 7dpt beta musi być pozytywna.Grunt, że pozytywnaNiech pięknie rośnie
Brrr podziwiam... Już w 9dpt coś Ci wyszło br....
Mam nadzieje, że mnie nie będzie kusiło lecieć![]()
Tak mi klinika kazała badaćGrunt, że pozytywnaNiech pięknie rośnie
Brrr podziwiam... Już w 9dpt coś Ci wyszło br....
Mam nadzieje, że mnie nie będzie kusiło lecieć![]()
Mi zalecali dopiero w 11 dptTak mi klinika kazała badaćTo w piątek kusiłam los sikając na patyk 6dpt
Wyszły dwie kreseczki.
Nieeeeee, za 2 dni sprawdź przyrostDaj spokój, myślałam, że zejdę. Wyniki były dopiero jakoś po 21.00, jak akurat córę usypiałam.
Proga jeszcze nie ma