reklama
Ruda08
Fanka BB :)
Ja się oczyszczałam takim cudema jak oczyszczałas organizm?
717 tys. wyświetleń · 8,2 tys. reakcji | 🐛Sposób na robaki 🟢Wrotycz Piołun Goździk Koper włoski 🌿Wrotycz - !zawiera tujon - zwalcza owsiki, glistę ludzką. 🌿Piołun - też zawiera tujon. Zioło wykazuje silne działanie przeciwrobacze (owsik, glista lu
🐛Sposób na robaki 🟢Wrotycz Piołun Goździk Koper włoski 🌿Wrotycz - !zawiera tujon - zwalcza owsiki, glistę ludzką. 🌿Piołun - też zawiera tujon. Zioło wykazuje silne działanie przeciwrobacze (owsik,...
www.facebook.com
Najlepiej zobacz sobie filmiki Barbary Kazany na yt
Bolilol
Dziekuję! A na ile przed stymulacją to robiłaś?Ja się oczyszczałam takim cudem
717 tys. wyświetleń · 8,2 tys. reakcji | 🐛Sposób na robaki 🟢Wrotycz Piołun Goździk Koper włoski 🌿Wrotycz - !zawiera tujon - zwalcza owsiki, glistę ludzką. 🌿Piołun - też zawiera tujon. Zioło wykazuje silne działanie przeciwrobacze (owsik, glista lu
🐛Sposób na robaki 🟢Wrotycz Piołun Goździk Koper włoski 🌿Wrotycz - !zawiera tujon - zwalcza owsiki, glistę ludzką. 🌿Piołun - też zawiera tujon. Zioło wykazuje silne działanie przeciwrobacze (owsik,...www.facebook.com
Ruda08
Robiłam to w lutym. Miałam pod koniec lutego transfer ostatniego kropka z 6 stymulacji. Udało się ale nie na długo ..Dziekuję! A na ile przed stymulacją to robiłaś?
pózniej miałam kolejną stymulację i takie efekty .
Nooo i znowu zaszłam w ciąże. Jak dla mnie dziwny przypadek ..
A jestem po 11 transferach
skąd wzięłaś te zioła ? ciężko kupić nawet przez internet zreszta nie powinny byc one suszone raczejJa się oczyszczałam takim cudem
🐛Sposób na robaki 🟢Wrotycz Piołun Goździk Koper włoski 🌿Wrotycz - !zawiera tujon - zwalcza owsiki, glistę ludzką. 🌿Piołun - też zawiera tujon. Zioło wykazuje silne działanie przeciwrobacze (owsik,...www.facebook.com
Ruda08
Ja kupiłam już gotowy „preparat”.skąd wzięłaś te zioła ? ciężko kupić nawet przez internet zreszta nie powinny byc one suszone raczej
A lutym to raczej słabo z czymkolwiek
Teraz jest sezon, na pole z Wami raz, raz
Bolilol
znając moje umiejętnosci do zadań tego typu, to bym nazbierała nie to co trzeba i w efekcie to oczyszczenie by polegało na wielkiej biegunceJa kupiłam już gotowy „preparat”.
Ruda08
Noooo tak czy inaczej wyjść z Ciebie musiznając moje umiejętnosci do zadań tego typu, to bym nazbierała nie to co trzeba i w efekcie to oczyszczenie by polegało na wielkiej biegunce
oj ja to bym nazbierała mogła byś dać linka do tego magicznego preparatu ?Ja kupiłam już gotowy „preparat”.
reklama
Ruda08
Na kupowałam stacjonarnie od babki, która je robi .. ona nie sprzedaje w siecioj ja to bym nazbierała mogła byś dać linka do tego magicznego preparatu ?
Myślę, że na tej grupie na pewno znajdziesz kogoś kto robi takie trunki
Podziel się: