reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

missidor
a ten acesan kupisz bez recepty??? wsumie to masz racje ze zaden nie powinien opozniac chyba ze ta progynowa i moze dopiero po odstawieniu... ale nie jestem pewna wiec trzymam kciuki zeby to byla CIAZA a mam jeszcze pytanko ty nigdy do in vitro nie dostawalas sterydu od czego to zalezy ze go podaja bo mi kazali brac a moze po cholere ten lek jak sie nie przyjelo dwa razy... teraz jak pojade w grudniu do lekarza to mam tyle pytan ze chyba przez godzine od niego nie wyjde :)))

Dodora
co tam u ciebie, nic nie piszesz... podchodzilas moze do crio??? a moze robilas te badania genetyczne czy immunologiczne? bo kiedys pisalas ze chyba wybierzesz sie z kolezanka pozdrawiam i odezwij sie :) :) :)

Ostatnia edycja:
reklama
missidor
a ten acesan kupisz bez recepty??? wsumie to masz racje ze zaden nie powinien opozniac chyba ze ta progynowa i moze dopiero po odstawieniu... ale nie jestem pewna wiec trzymam kciuki zeby to byla CIAZA a mam jeszcze pytanko ty nigdy do in vitro nie dostawalas sterydu od czego to zalezy ze go podaja bo mi kazali brac a moze po cholere ten lek jak sie nie przyjelo mi... teraz jak pojade w grudniu do lekarza to mam tyle pytan ze chyba przez godzine od niego nie wyjde :)))

wiesz co,ja to nie bardzo sie znam na tym....ufam lekarzowi i jemu pozostawiam dobór leków.ale z ciekawosci ostatnio zapytałam go o acesan i encorton to powiedzial mi ze wlasnie wrocil z jekis zjazdow na temat in vitro i nie ma badan ktore by pokazywaly ze i jeden i drugi lek pomaga,ale nie ma tez nie nie szkodzi.on osobiscie nie jest za encortonem i n igdy go nie przepisal(a ciaz na koncie ma baardzo duzo;-) ),jezeli chodzi o acesan to tez nie jest za,ja go biore bo przepisal mi go jego kolega,za pierwszym razem zaszlam wiec moze pomógl wiec teraz tez go biore.

a i tez mam nadzieje ze to CIĄŻA!!!...WRÓCIŁA mi wiara to dobrze

http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=12&p={C6E4C9F8-7E11-4CA1-AA9C-CF9F398F2874}

Ostatnia edycja:
missidor
przepraszam ze dzis ja cie mecze... :) a powiedzial moze ci ten twoj lekarz dlaczego nie jest za encortonem ??? i jak moge spytac to gdzie sie leczysz ??? moj doktorek pojechal teraz na jakis zjazd w związku z in vitrem i co przyjezdza to cos nowego dodaje np. przy criotransferze dostalam no spe bo udowodniono ze przy leku rozkurczajacym to latwiej sie zagniezda czy cos tam... w sumie to nie znam sie zabardzo na tym bo juz powoli glupieje moze teraz encortonu nie przepisze... mam tylko tyle szczesci w tym wszystkim ze po tych wszystkich lekach nie przybralam na wadze wiec to mnie cieszy :) juz nie przeszkadzam ide cos ugotowac oby tobie sie udalo :)))

missdior ja okres po nie udanym in vitro dostałam po odstawieniu leków a odstawiłam je w 14dpt, życzę Tobie aby @ nie przyszła przez następne 9 miesięcy.Pozdrawiam.

missidor
przepraszam ze dzis ja cie mecze... :) a powiedzial moze ci ten twoj lekarz dlaczego nie jest za encortonem ??? i jak moge spytac to gdzie sie leczysz ??? moj doktorek pojechal teraz na jakis zjazd w związku z in vitrem i co przyjezdza to cos nowego dodaje np. przy criotransferze dostalam no spe bo udowodniono ze przy leku rozkurczajacym to latwiej sie zagniezda czy cos tam... w sumie to nie znam sie zabardzo na tym bo juz powoli glupieje moze teraz encortonu nie przepisze... mam tylko tyle szczesci w tym wszystkim ze po tych wszystkich lekach nie przybralam na wadze wiec to mnie cieszy :) juz nie przeszkadzam ide cos ugotowac oby tobie sie udalo :)))

mi-mi...nie meczysz nie mam pojecia czemu jest przeciwny,ale chetnie zaptam jak pojde na wizyte...o ile bede pamietac bo zawsze mam tysiac pytan a zadaje dwa bo reszte zapominam a lecze sie w vitro live w szczecine u doktora sienkiewicza.

missdior ja okres po nie udanym in vitro dostałam po odstawieniu leków a odstawiłam je w 14dpt, życzę Tobie aby @ nie przyszła przez następne 9 miesięcy.Pozdrawiam.

mirela...a brałas te same co ja??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mam pytanko.
Ile dni po odstawieniu lutki powinnam dostać @? W tym cykl brałam CLO 3-7dc i lutke od 17-25dc. Cykle mam 26dc. Wczoraj wzięłam ostatnią lutkę i tak myślę ile mam czekać nim zrobię ewentualnie bete?

Missdior rozumiem, że u ciebie @ brak... Tak trzymaj, jutro betka... Czekam na dobre wieści!!!!

A i jeszcze jedno. Lolitka pisała mi kiedyś, że lutka podwyższa tempkę. Jeśli dziś nie wezmę już lutki to jutro powinna tempka już spaść? Po ilu dniach powinna spaść?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
missidor
dzieki za odpowiedz i zapytaj sie tego doktorka, przypomne ci tylko daj znac kiedy idziesz na wizyte :))))

Nimfuś
Jak juz pisalam wczesniej mnie lutka nie podwyzszala tempki a okres powinnas dostac 3-4 dni po odstawieniu leku, ja tak mialam choć czasem dostalam okres jeszcze podczas brania ale to rzadko sie zdrzalo... wiec albo poczekasz te 3 dni albo zrob betke :))) powodzonka

reklama
Do góry