reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Missdior... a wy w sumie czemu do in vitro podchodzicie. Problemy są z tobą czy z M.? U nas to z M. u mnie wszytko wygląda OK. Taki układ zwiększa szansę, że się in vitro uda, czy wręcz przeciwnie jest większe ryzyko, że coś przez leki u mnie popieprzą? Pytam bo tak się zastanawiam czy te moje dziwne objawy mogły być przestymulowaniem po CLO. Brałam 1 tbl. dziennie i 4 pęcherzyki (16-22mm w 10dc) wychodowali a to ponoć rewelacyjny wynik jak to mój gin powiedział. Wiesz może jak to może wpłynąć na dawki leków do stymulacji? Sorry, że cię tak zamęczam, ale ty to już przerabiałaś, a ja to zieloniutka jestem...

reklama
u nas problem leży po mojej stronie...jako młoda dziewczyna miałam nowotwór,a potem ciagłe torbiele krwotoczne i to pękajace...wiec jestem juz po jakies...2 operacjach i 11 laparoskopiach,chyba tak bedzie juz sama sie w tym gubie. mialam obustronna plastyke i cewnikowanie jajowodów dlatego raczej szanse mam zerowe...moje jajowody nie spelniaja swojej funkcji,nie maja rzesek.oprócz tego mega dużo zrostów.mój ma suppper wyniki i u niego ok.lekarz nawet proponował aby dawca został a to czy sznse sa wieksze czy mniejesze to nie umiem tego powiedziec wydaje mi sie ze jezeli komórka sie zapłodniła i dobrze sie rozwija to szanse sa równe...ale moge sie mylić.

Ide jakiego obiada dla tego mojego M zrobić (może nic nie spalę... hm). Wiesz jak to facetami, jak przyjdzie ciepła micha pod pyszczek i od razu świat jest różowy :laugh2:. Idę, zamęczyłam cię... Dzięki za cierpliwość. Ściskam cie mocno (poczuj się połamana) i czekam na twoją betkę... U mnie też niech @ nie przychodzi.

Ide jakiego obiada dla tego mojego M zrobić (może nic nie spalę... hm). Wiesz jak to facetami, jak przyjdzie ciepła micha pod pyszczek i od razu świat jest różowy :laugh2:. Idę, zamęczyłam cię... Dzięki za cierpliwość. Ściskam cie mocno (poczuj się połamana) i czekam na twoją betkę... U mnie też niech @ nie przychodzi.

hehe...mi teżmożesz coś upichcić...stary był w nocy w pracy,teraz pojechał też do roboty za mnie...a mi sie gotowac nie chce... ja również bede trzymać kciuki z całych sił i oby ta ś....a nie przyszła!!!

Wiesz ja to mam jakiś dziwny talent do zadawania ci kiepskich oj bardzo kiepskich pytań. Już cie nie będę pytać o nic więcej niż betka i tym podobne, bo aż mi głupio normalnie.:eek: Betka to jest ważne i tego się trzymamy... a resztę olać sikiem prostym. Jeszcze raz ściskam...

A na obiada zapraszam, wpadaj kiedy chcesz....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Cześć dziewczynki
Mam takie pytanko, podchodzę do crio po nieudanym inv, lekarz przepisał mi leki na wywołanie owulacji ( mam PCO) te leki to euthyrox, dexamethason i luteina , czy możliwe jest że mino ich brania owulacja nie wystąpi?? mam się zgłosić do niego w 15 dc, dziś jest 10 dc . Jeśli któraś z Was wie coś na ten temat to piszcie proszę i pozdrawiam Was wszystkie
usmiech.gif

Ewka 106

Kochana, wiem że nie to chciałaś przeczytać, ale może sie zdarzyć że nie będziesz miała owulki. Musisz poczekać na wizytę u gina albo zawsze możesz iść wczesniej na skana i zobaczyć czy pęcherzyki rosną (wystarczy tylko 1).

missidior
duphaston nie powinien opozniac @ ale moze obozniac steryd (encorton) albo co tam lekarz przepisze bo mi wlasnie encorton za kazdym razem opoznial po transferze @ ale tez mozliwe ze CIAZA jutro masz betke to sie dowiesz a ja trzymam kciuki w dalszym ciagu za Ciebie :)))

reklama
mi-mi...dzieki;-)...encorton to nie bo nie biore i nigdy nie bralam.oprócz duphastonu to jeszcze: progynowa,luteina,acesan no i kwas foliowy ale wydaje mi sie ze z tej reszty to raczej zaden nie powinien,chociaz cholera cie tam wie...

Do góry