Missdior... a wy w sumie czemu do in vitro podchodzicie. Problemy są z tobą czy z M.? U nas to z M. u mnie wszytko wygląda OK. Taki układ zwiększa szansę, że się in vitro uda, czy wręcz przeciwnie jest większe ryzyko, że coś przez leki u mnie popieprzą? Pytam bo tak się zastanawiam czy te moje dziwne objawy mogły być przestymulowaniem po CLO. Brałam 1 tbl. dziennie i 4 pęcherzyki (16-22mm w 10dc) wychodowali a to ponoć rewelacyjny wynik jak to mój gin powiedział. Wiesz może jak to może wpłynąć na dawki leków do stymulacji? Sorry, że cię tak zamęczam, ale ty to już przerabiałaś, a ja to zieloniutka jestem...
reklama
missdior23
Fanka BB :)
u nas problem leży po mojej stronie...jako młoda dziewczyna miałam nowotwór,a potem ciagłe torbiele krwotoczne i to pękajace...wiec jestem juz po jakies...2 operacjach i 11 laparoskopiach,chyba tak bedzie juz sama sie w tym gubie. mialam obustronna plastyke i cewnikowanie jajowodów dlatego raczej szanse mam zerowe...moje jajowody nie spelniaja swojej funkcji,nie maja rzesek.oprócz tego mega dużo zrostów.mój ma suppper wyniki i u niego ok.lekarz nawet proponował aby dawca został
a to czy sznse sa wieksze czy mniejesze to nie umiem tego powiedziec wydaje mi sie ze jezeli komórka sie zapłodniła i dobrze sie rozwija to szanse sa równe...ale moge sie mylić.

Ide jakiego obiada dla tego mojego M zrobić (może nic nie spalę... hm). Wiesz jak to facetami, jak przyjdzie ciepła micha pod pyszczek i od razu świat jest różowy
. Idę, zamęczyłam cię... Dzięki za cierpliwość. Ściskam cie mocno (poczuj się połamana) i czekam na twoją betkę... U mnie też niech @ nie przychodzi.

missdior23
Ide jakiego obiada dla tego mojego M zrobić (może nic nie spalę... hm). Wiesz jak to facetami, jak przyjdzie ciepła micha pod pyszczek i od razu świat jest różowy. Idę, zamęczyłam cię... Dzięki za cierpliwość. Ściskam cie mocno (poczuj się połamana) i czekam na twoją betkę... U mnie też niech @ nie przychodzi.
hehe...mi teżmożesz coś upichcić...stary był w nocy w pracy,teraz pojechał też do roboty za mnie...a mi sie gotowac nie chce... ja również bede trzymać kciuki z całych sił i oby ta ś....a nie przyszła!!!
Wiesz ja to mam jakiś dziwny talent do zadawania ci kiepskich oj bardzo kiepskich pytań. Już cie nie będę pytać o nic więcej niż betka i tym podobne, bo aż mi głupio normalnie.
Betka to jest ważne i tego się trzymamy... a resztę olać sikiem prostym. Jeszcze raz ściskam...
A na obiada zapraszam, wpadaj kiedy chcesz....

A na obiada zapraszam, wpadaj kiedy chcesz....
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Cześć dziewczynki
Mam takie pytanko, podchodzę do crio po nieudanym inv, lekarz przepisał mi leki na wywołanie owulacji ( mam PCO) te leki to euthyrox, dexamethason i luteina , czy możliwe jest że mino ich brania owulacja nie wystąpi?? mam się zgłosić do niego w 15 dc, dziś jest 10 dc . Jeśli któraś z Was wie coś na ten temat to piszcie proszę i pozdrawiam Was wszystkie
Mam takie pytanko, podchodzę do crio po nieudanym inv, lekarz przepisał mi leki na wywołanie owulacji ( mam PCO) te leki to euthyrox, dexamethason i luteina , czy możliwe jest że mino ich brania owulacja nie wystąpi?? mam się zgłosić do niego w 15 dc, dziś jest 10 dc . Jeśli któraś z Was wie coś na ten temat to piszcie proszę i pozdrawiam Was wszystkie

Ewelina125
Ewka 106
Kochana, wiem że nie to chciałaś przeczytać, ale może sie zdarzyć że nie będziesz miała owulki. Musisz poczekać na wizytę u gina albo zawsze możesz iść wczesniej na skana i zobaczyć czy pęcherzyki rosną (wystarczy tylko 1).
Kochana, wiem że nie to chciałaś przeczytać, ale może sie zdarzyć że nie będziesz miała owulki. Musisz poczekać na wizytę u gina albo zawsze możesz iść wczesniej na skana i zobaczyć czy pęcherzyki rosną (wystarczy tylko 1).
missdior23
Dziewczyny mam pytanie...czy duphaston opóźnia @???czytam że jest niby na wywołanie i szczerze to sie pogubiłam,a pytam bo mam 30dc i 11dpt i jeszcze jej nie mam ale nie wiem co z tym dupkiem...
missidior
duphaston nie powinien opozniac @ ale moze obozniac steryd (encorton) albo co tam lekarz przepisze bo mi wlasnie encorton za kazdym razem opoznial po transferze @ ale tez mozliwe ze CIAZA jutro masz betke to sie dowiesz a ja trzymam kciuki w dalszym ciagu za Ciebie
))
duphaston nie powinien opozniac @ ale moze obozniac steryd (encorton) albo co tam lekarz przepisze bo mi wlasnie encorton za kazdym razem opoznial po transferze @ ale tez mozliwe ze CIAZA jutro masz betke to sie dowiesz a ja trzymam kciuki w dalszym ciagu za Ciebie
reklama
missdior23
mi-mi...dzieki;-)...encorton to nie bo nie biore i nigdy nie bralam.oprócz duphastonu to jeszcze: progynowa,luteina,acesan no i kwas foliowy ale wydaje mi sie ze z tej reszty to raczej zaden nie powinien,chociaz cholera cie tam wie...
Podziel się: