reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Szczerze normalnie 😂 nic nie boli. Czasami ciągnie i głowa pobolewa. Na tym by się skończyło 😁. Po tylu transferach przestałam analizować, po prostu czekam 🥹.
A jak u Ciebie ? ☺️
To dobrze ,ze wszystko ok,gdzieś w podświadomości czuję,że malutka fasolka zadomowi się u ciebie na dluuugo😊A ja za tydzień okres i mam brać już zastrzyki do stymulacji,pozniej za ok tydzien kontrola stymulacji i w zależności jak będą komorki rosły punkcja.Zastanawiamy się nad time lapse do hodowli zarodka,czy któraś moze z was miała?Na pewno jeśli będzie zarodek to idzie do badania Pgd.

@mala_Mi 80 gdzie znowu przepadałaś ? 🧐🧐🧐🧐
Kochana czytam czasami bo czekam na Twoją pozytywną betę ale życie mnie ostatnio nie oszczędza. Włamanie, podpalenie domu, wszystko zniszczone, próbujemy jakoś wrócić do normalnego życia chociaż nie jest łatwo. Brak czasu na cokolwiek.
Ogromne kciuki za betę do nieba ✊🍀

To dobrze ,ze wszystko ok,gdzieś w podświadomości czuję,że malutka fasolka zadomowi się u ciebie na dluuugo😊A ja za tydzień okres i mam brać już zastrzyki do stymulacji,pozniej za ok tydzien kontrola stymulacji i w zależności jak będą komorki rosły punkcja.Zastanawiamy się nad time lapse do hodowli zarodka,czy któraś moze z was miała?Na pewno jeśli będzie zarodek to idzie do badania Pgd.
Ja miałam. Oprócz super pamiątki myślę, że embriolog może uzyskać z tego duzo informacji na temat rozwoju zarodka.

Kochana czytam czasami bo czekam na Twoją pozytywną betę ale życie mnie ostatnio nie oszczędza. Włamanie, podpalenie domu, wszystko zniszczone, próbujemy jakoś wrócić do normalnego życia chociaż nie jest łatwo. Brak czasu na cokolwiek.
O mamo! Strasznie współczuję :( dbaj o siebie Kochana!

Ja miałam. Oprócz super pamiątki myślę, że embriolog może uzyskać z tego duzo informacji na temat rozwoju zarodka.
Za pierwszym podejściem mieliśmy Time lapse,transferowano mi wczesna ładną blastocyste ,tak mówili. Niestety ciąża zakończyła się w 5 mcu z powodu trisomii. Dlatego teraz myślę, że na pewno przebadam zarodek.Nie raz myślę o tych oznaczeniach klasy zarodków ,to jest jak 6 w toto lotka.Bez badania jest większe prawdopodobieństwo chorego dziecka.Znam bliską osobę po in vitro,chłopiec ma autyzm,nieprawidłowy kariotyp.Nie badali zarodka,ponoć był super.

Obyś miała racje 🥹😍, wzięliśmy dwa kropeczki także kto wie co to będzie 😁

Czyli masz długi protokół ;) lepszy przy niskim amh, wolniejsza stymulacja jajców ;) miałam takich 5 🤪. Dawaj znać kiedy mamy trzymać za Ciebie kciuki ✊🏻
Nigdy nie miałam time lapsA, ale chyba można z tego wywnioskować na jakim etapie zarodki padają. Chociaż takie rzeczy powinien zdać embriolog 🤷🏼‍♀️.
Do mnie w niedziele dzwonili z informacją ile mamy zarodków. Pamiętam jak dzisiaj mówiłam do męża - cholera jasna, nawet w niedziele będą mi jakieś gówna reklamować 😂😂😂

O matko !! Ale to w Uk ? Straszne to wszystko.. Mam nadzieję, że mieliście ubezpieczony domek. Dużo sił i w miarę możliwości mało stresu dla całej trójeczki 😘.

Dziękuje, przydadzą się ✊🏻

reklama
Obyś miała racje 🥹😍, wzięliśmy dwa kropeczki także kto wie co to będzie 😁

Czyli masz długi protokół ;) lepszy przy niskim amh, wolniejsza stymulacja jajców ;) miałam takich 5 🤪. Dawaj znać kiedy mamy trzymać za Ciebie kciuki ✊🏻
Nigdy nie miałam time lapsA, ale chyba można z tego wywnioskować na jakim etapie zarodki padają. Chociaż takie rzeczy powinien zdać embriolog 🤷🏼‍♀️.
Do mnie w niedziele dzwonili z informacją ile mamy zarodków. Pamiętam jak dzisiaj mówiłam do męża - cholera jasna, nawet w niedziele będą mi jakieś gówna reklamować 😂😂😂
Ruda08 no właśnie,pozniej sobie przypomniałam,że ty dwie fasolki masz,przepraszam😊Trzymam mocno kciuki za bete do nieba❤

Do góry