reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

a robiłaś jakieś badania immunologiczne ?
czy lekarz na własna rękę zlecił immunoglobiny ?
pytam z ciekawosci bo jestem w podobnej sytuacji do twojej tylko ja jestem po 2 nieudanych transferach i mam zamiar zabadac immunologie
ja też po 2 nieudanych transferach zaczęłam badać immunologie ale tam zupełnie nic nie wyszlo podniesione trochę nk i duży stan zapalny endometrium ale mimo wyleczenia tego stanu Noe doszło do implantacji

reklama
Ale będziesz miała 5 dniowca ? 🤪
Ja mam 3 dniowce 😁
No to co ? Wpisuje nas 😂 iiiii wszyscy razem .. „co ma być to będzie uuuooouuu ..” 🤪
Tak 5 dniowy🎈Mi tak pani w klinice zapisała ze 8 sierpnia beta, ale to dobrze ze tak szybko bo i tak bym tak robila 😂
A badałas progesteron przed transferem?

Dziewczyny ,ja juz po wizycie.Więc tak,dostałam rozpiskę z lekami na razie do 8 dc,jak tylko okres dostane i od 2dc mam brać zastrzyki.Potem na kontrole usg.I dalej zobaczy gin jak z lekami.Nie mam juz refundacji na leki,gin kazała brac leki do stymulacji,które miala klinika na stanie,niby najnowsze.Myslalam ze z receptą wyjde,a tu z lekami i tylko do 8dc.Czemu te leki bez refundacji są takie drogie? 1 lek 500 zl ,drugi 130.a to trzeba ich kilkanaście.Jestesmy w programie refundacji do invitro,refundacja do programu dla kobiet do 43 lat,a do lekow juz nie ma dopłaty.Chieliśmy zrobić Pgd ,jakby byl wogole zarodek ,ale to znowu koszt 3100.To jest nasza ostatnia szansa.Nie wiem co zrobić.Miałam nadzieję, że leki wyniosą troche mniej.

4 traansfery byly bez badania zarodkow 5 byl z przebadanym zarodkiem obstawiona bylam lekami A i tak nie doszło do zagniezdzenia. To tak naprawdę ostatnie wyjście te immunoglobuliny
Hej, rozumiem że ten badany zarodek był w porządku? A mimo to nie zagnieździł się? Miałaś embryoglue? Nacinanie otoczki np..? Ja jestem po 2 nieudanych transferach. Moge wiedzieć jakiej klasy miałaś zarodki? Jakie masz amh i wiek? Przepraszam że o tyle pytam ale meczy mnie ten brak implantacji..Ja miałam 4ba I 3ba, 37/38 lat, amh srednio 2.5.
Pozdrawiam

reklama
Badałam, miałam 32 czegoś tam. Tyle, że ja jestem na naturalnym + mam dodatkowo lutinus.
Trzymam kciuki! Przypomnij mi proszę, wcześniejsze transfery(?) miałaś na sztucznym cyklu, a ten jest pierwszy na naturalnym? Czy jak to u Ciebie było? Pozdrawiam i życzę dwóch kresek za parę dni...

Do góry