Ruda08
Fanka BB :)
Postaram sięLiczę że na 12.08 zrobisz mi cudowny prezent na moją rocznicę ślubu i pokażesz tu piękny przyrost bety
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Postaram sięLiczę że na 12.08 zrobisz mi cudowny prezent na moją rocznicę ślubu i pokażesz tu piękny przyrost bety
Mieliście dzień z przygodami mój mąż nie jest tak wspaniałomyślny, raczej chodzi naburmuszony nie wiem, może też sobie nie radzi, ale się nie przyznaje…dziękuję że pytasz. Ciut lepiej. Mój mąż robił wczoraj wszystko, aby poprawić mi humor. Pojechaliśmy na lody, i w drodze powrotnej zepsuły nam się drzwi w aucie musieliśmy je trzymać ręką jadąc do domu Boże jak się śmiałam.
Właśnie nie mam okresu i stresuje mnie to strasznie.
A u Ciebie jak sytuacja?
Trzymam kciuki za badaniaMieliście dzień z przygodami mój mąż nie jest tak wspaniałomyślny, raczej chodzi naburmuszony nie wiem, może też sobie nie radzi, ale się nie przyznaje…
U mnie okres pełną parą ale ja brałam tylko progesteron, Ty chyba miałaś więcej leków, może wówczas nadejście miesiączki trwa dłużej
Jutro mamy w planach jechać na te badania genetyczne, bo tylko we wtorki robią je w naszej klinice. Bardzo jestem ciekawa, czy coś tam nam wyjdzie…
z jakiego powodu bedziesz miala podane immunoglobiny ?Hej dziewczyny wpiszcie mnie na 10 sierpnia na transfer. 7 sierpnia będę miała podane immunoglobuliny A 2 sierpnia mam podgląd endometrium
Dziś endometrium miało 11 mm i było trujlinijne wiec bardzo dobre z tego co lekarka mówiła
z powodu braku implantacji zarodków 5 transferów miałam i ani raz nie doszło do zagniezdzenia zarodkaz jakiego powodu bedziesz miala podane immunoglobiny ?
a robiłaś jakieś badania immunologiczne ?4 traansfery byly bez badania zarodkow 5 byl z przebadanym zarodkiem obstawiona bylam lekami A i tak nie doszło do zagniezdzenia. To tak naprawdę ostatnie wyjście te immunoglobuliny