reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
super 🥰🥰 ze mną by się nie udało takie coś bo od razu rozpoznałam płeć na ekranie
Wiesz co ogólnie badanie trwało długo 😉 dzidziek średnio współpracował , zdyscyplinował się dopiero jak ojciec wszedł do gabinetu 🤪
Od początku Pani dr wiedziała ze ma nie mówić nam o płci , po jakis 10 min sama stwierdziła ze nie widzi kto tak w brzuszku harcuje . Zajęła się dalszym badaniem , widziałam dupke i stupki ale tak to sprytnie Pani dr zrobiła ze mnie zagadała a jak mój wzrok znów wylądował na ekranie to już było za późno 😜

Cześć dziewczyny, kiedyś dawno temu udzielałam się tutaj. W przyszłym miesiącu mam mieć transfer mrożaczka. Na cyklu sztucznym. Biorę estrofem 3 razy dziennie. Wiecie może jaka musi być przerwa między kolejnym tabletkami? Nie pamiętam juz jak brałam to wcześniej. Coś mi się kojarzy, że ta przerwa nocna nie powinna być za długa.

Cześć dziewczyny, kiedyś dawno temu udzielałam się tutaj. W przyszłym miesiącu mam mieć transfer mrożaczka. Na cyklu sztucznym. Biorę estrofem 3 razy dziennie. Wiecie może jaka musi być przerwa między kolejnym tabletkami? Nie pamiętam juz jak brałam to wcześniej. Coś mi się kojarzy, że ta przerwa nocna nie powinna być za długa.
ja brałam rano po wstaniu, ok 12 i wieczorem przed spaniem. Nie trzymałam się godzin nigdy. Przy pracy na 3 zmiany nigdy nie udało mi się brać tego równo. Wiec u mnie zawsze było to ruchome. Trzymałam tylko pory dnia czyli rano w południe i wieczorem

reklama
Ja brałam o 6 rano, 14 00 i 22 00

Do góry