reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
@Ania.Wiosenka Aniu jak sytuacja u Ciebie ? Myśle o Was .... 🍀✊🏼
Dziękuję.
Wyszło jak wyszło. 6dpt beta 7,9, zrobiłam też betę w 7dpt i była 8,4 , więc we wtorek to była tylko formalności:1,9 .
Niestety nie udało się a ja staram się zaakceptować i przestawić na tryb, że ten etap w życiu już zakończyłam.

Tak więc dziewczyny żegnam się na stałe. 👋
Wszystkim Wam z całego ♥️ życzę, żebyście jeszcze w Tym roku były w ciąży, która da Wam maleństwo o które tak dzielnie walczycie 🍀🍀🍀🤞🏻🤰🤱🤞🏻🍀🍀🍀

Dziękuję.
Wyszło jak wyszło. 6dpt beta 7,9, zrobiłam też betę w 7dpt i była 8,4 , więc we wtorek to była tylko formalności:1,9 .
Niestety nie udało się a ja staram się zaakceptować i przestawić na tryb, że ten etap w życiu już zakończyłam.

Tak więc dziewczyny żegnam się na stałe. 👋
Wszystkim Wam z całego ♥️ życzę, żebyście jeszcze w Tym roku były w ciąży, która da Wam maleństwo o które tak dzielnie walczycie 🍀🍀🍀🤞🏻🤰🤱🤞🏻🍀🍀🍀
Jesteś super dzielna ❤️ waleczna mama do samego końca ! Twoje dzieci muszą być z Ciebie dumne 🥹teraz masz czas w końcu dla siebie , głowa odpocznie, bo to ile kosztuje nas kobiety invitro wiemy tylko my ... ściskam i życzę Ci tylko wszystkiego dobrego ✊🏼

reklama
Do góry