nie no ja chcę filmik z tego na Messenger i to szybkoWiem ale nie wiem
Mamy kopertę od Pani dr
A w niej płeć naszego bąka
W piątek popołudniu wjeżdża akcja balon z najbliższymi także dam znać co tam sobie uchowałam
reklama
Ania.Wiosenka
Fanka BB :)
Dziękuję.@Ania.Wiosenka Aniu jak sytuacja u Ciebie ? Myśle o Was ....
Wyszło jak wyszło. 6dpt beta 7,9, zrobiłam też betę w 7dpt i była 8,4 , więc we wtorek to była tylko formalności:1,9 .
Niestety nie udało się a ja staram się zaakceptować i przestawić na tryb, że ten etap w życiu już zakończyłam.
Tak więc dziewczyny żegnam się na stałe.
Wszystkim Wam z całego życzę, żebyście jeszcze w Tym roku były w ciąży, która da Wam maleństwo o które tak dzielnie walczycie
Coffe18
Jak się dzisiaj po tym wszystkim pozbieram to dam znać jakim kolorem wypełni się moje życieczy już wiadomo kto się tam chowa
Dalej nie ogarniam że to się kurła dzieje
Azb
Jesteś super dzielna waleczna mama do samego końca ! Twoje dzieci muszą być z Ciebie dumne teraz masz czas w końcu dla siebie , głowa odpocznie, bo to ile kosztuje nas kobiety invitro wiemy tylko my ... ściskam i życzę Ci tylko wszystkiego dobregoDziękuję.
Wyszło jak wyszło. 6dpt beta 7,9, zrobiłam też betę w 7dpt i była 8,4 , więc we wtorek to była tylko formalności:1,9 .
Niestety nie udało się a ja staram się zaakceptować i przestawić na tryb, że ten etap w życiu już zakończyłam.
Tak więc dziewczyny żegnam się na stałe.
Wszystkim Wam z całego życzę, żebyście jeszcze w Tym roku były w ciąży, która da Wam maleństwo o które tak dzielnie walczycie
@Będęwkoncumama! Kochana w dniu Twoich 18 stych urodzin życzę Ci zdrowia szczęścia uśmiechu samych szczęśliwych chwil no i oczywiście spełnienia marzeń ale to już za 12 dni także formalność Sto lat Kochana
JestemMama!
Dziękuję@Będęwkoncumama! Kochana w dniu Twoich 18 stych urodzin życzę Ci zdrowia szczęścia uśmiechu samych szczęśliwych chwil no i oczywiście spełnienia marzeń ale to już za 12 dni także formalność Sto lat Kochana
reklama
JestemMama!
Podziel się: