reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja już po lekarzu . To była w końcu ostatnia wizyta 😍😍 ( jak dziwnie to brzmi 🙈) no więc mały jest duży waży dziś +/- 3650gram. Brak rozwarcia , brak skurczy , mały siedzi wysoko i nie zapowiada się żeby zechciał zejść niżej 🙈
Jak to lekarz powiedział od dziś dużo sexu ma.byc 😍

Jeśli do 10 lipca nic się nie zacznie to mam jechać na wizytę do lekarza ( tym razem pani DR. ) Po skierowanie do szpitala i zobaczyć jak się sprawy mają .

Ogólnie myślałam że mnie już dziś w szpitalu zostawi 🙈 bo podczas ktg jak mały się ruszał to tętno skakało jego ... Myślałam że to źle ... A lekarz że bardzo dobrze 🙈🙈🤦‍♀️ a ja już siebie w szpitalu wiedziałam 🤦‍♀️🤦‍♀️🤣🤣🤣

Tak że turlam się dalej i nic nie zapowiada porodu 🙈🙈

@Ruda08 gratuluje 😍 ja również jak @Coffe18 wyczuwam małego różowego bobasa 😍😍😍
Mój mąż właśnie dziś stwierdził że za pół roku wracamy do kliniki 🙈🙈 ja mu tłumacze że pierw pracę muszę znaleźć , operacje przejść a dopiero wtedy możemy znów próbować ... to się biedny załamał .🙈🙈🙈
Nie ukrywam że mi też będzie jednak brzucha brakować 🙈🙈

U mnie lipa po raz kolejny 😭 już sobie popłakałam i cóż trzeba zaakceptować myśl o tym , że nie zostanę mamą 😔 odpuszczam.
Dziewczyny Wam z całego serducha życzę wysokich bet i spokojnych ciąż ♥️ będę nadal tu zaglądać.
Moja krótka historia:
2005 r bez problemu zachodze w ciążę,ale niestety w 7- ym miesiacu wypadek samochodowy ,coreczka nie przezyla..,
Po wielu latach podchodzimy do invitro (2014) invimed Gdynia 1 procedura program rzadowy (10 jajcow-10 dojrzalych z tego 5 zarodkow i 5 komorek zamrozonych , ale glupia myśląc że to takie proste zniszczylam je.przechodzac do innej kliniki . Potem invikta Gdańsk 2 procedury po jednym zarodku .kolejne w Bocianie Białystok 2 procedury 3 zarodki z tego w pierwszej procedurze beta pieknie rosla po odstawieniu heparyny spadek teraz ostatnia invimed Gdynia 1 komorka i jeden zarodek . To tyle jesli chodzi o walkę o maleństwo 😔

U mnie lipa po raz kolejny 😭 już sobie popłakałam i cóż trzeba zaakceptować myśl o tym , że nie zostanę mamą 😔 odpuszczam.
Dziewczyny Wam z całego serducha życzę wysokich bet i spokojnych ciąż ♥️ będę nadal tu zaglądać.
Moja krótka historia:
2005 r bez problemu zachodze w ciążę,ale niestety w 7- ym miesiacu wypadek samochodowy ,coreczka nie przezyla..,
Po wielu latach podchodzimy do invitro (2014) invimed Gdynia 1 procedura program rzadowy (10 jajcow-10 dojrzalych z tego 5 zarodkow i 5 komorek zamrozonych , ale glupia myśląc że to takie proste zniszczylam je.przechodzac do innej kliniki . Potem invikta Gdańsk 2 procedury po jednym zarodku .kolejne w Bocianie Białystok 2 procedury 3 zarodki z tego w pierwszej procedurze beta pieknie rosla po odstawieniu heparyny spadek teraz ostatnia invimed Gdynia 1 komorka i jeden zarodek . To tyle jesli chodzi o walkę o maleństwo 😔
Tak bardzo mi przykro 😭

Moja krótka historia:
Boże.... popłakałam się... tak bardzo mi przykro, jestem z Tobą myślami i ściskam mocno...
czemu życie jest czasem takie okrutne 🥺

reklama
Moja krótka historia:
A może adopcja zarodka albo komórek ?
Badałaś immunologie ? Iii ile masz lat ?
Może jeszcze warto spróbować, chociaż nikt nie da gwarancji, że się uda 🤷🏼‍♀️
Sama wiesz co jest najlepsze dla Ciebie. Przesyłam dużo, dużo cierpliwości, wytrwałości i szczęścia ☺️💐

Do góry