zawsze to parę dni ulgiHahaha właśnie widziałam , dzięki temu jestem ciut spokojniejsza
reklama
LU36
Fanka BB :)
Pieknie gratuluje!Cześć. Melduje, że beta 12dpt 197 10dpt było 96 w piątek już chyba nie będę jechać, chyba że moja Pani doktor mi napisze, że mam zrobić jeszcze raz.
Hej dziewczyny, u mnie mały update. Wody póki co sie uzupełniły, mamy już 26 tydzień. W szpitalu byłam 2 i pol tygodnia i mnie wypuścili. Udało się przestać karmić kp ale synuś walczył i nawet po moim powrocie szukał cycusia. Ja już zdecydowanie lepiej się czuje ale nie do końca jest kolorowo. Mieliśmy echo serca i wyszły tam jakieś rzeczy, jakby mała przechodziła infekcje, niedomykalność zastawki trójdzielnego, powiększone komory, dodatkowa żyłka, pępowina dwunaczyniowa. W dodatku mała nie przyrosła zbyt wiele przez ostatnie dwa tygodnie i jest na 4tym centylu…mam jak najwiecej odpoczywać i relaksować się co przy 17 miesięcznym urwisku jest mało wykonalne…ale wierze, ze damy radę trzymam za Was wszystkie mocno kciuki
Ania.Wiosenka
Piękny przyrost. Gratulacje.Cześć. Melduje, że beta 12dpt 197 10dpt było 96 w piątek już chyba nie będę jechać, chyba że moja Pani doktor mi napisze, że mam zrobić jeszcze raz.
Trzymam kciuki, żeby Twoja córeczka rosła już teraz jak szalona Serduszko potem można leczyć . Ty odpoczywaj, bo każdy tydzień a nawet dzień dla maluszka to bardzo długi czas.Hej dziewczyny, u mnie mały update. Wody póki co sie uzupełniły, mamy już 26 tydzień. W szpitalu byłam 2 i pol tygodnia i mnie wypuścili. Udało się przestać karmić kp ale synuś walczył i nawet po moim powrocie szukał cycusia. Ja już zdecydowanie lepiej się czuje ale nie do końca jest kolorowo. Mieliśmy echo serca i wyszły tam jakieś rzeczy, jakby mała przechodziła infekcje, niedomykalność zastawki trójdzielnego, powiększone komory, dodatkowa żyłka, pępowina dwunaczyniowa. W dodatku mała nie przyrosła zbyt wiele przez ostatnie dwa tygodnie i jest na 4tym centylu…mam jak najwiecej odpoczywać i relaksować się co przy 17 miesięcznym urwisku jest mało wykonalne…ale wierze, ze damy radę trzymam za Was wszystkie mocno kciuki
Synka uściskaj, rozumiem jego ból ja dwa miesiące temu odstawiłam córcię, przed transferami, ale nie zmieniło to wiele i ciągle musi się do nich przytulać i trzymać w ręce do zaśnięcia Gdyby nie transfer to bym jej nie odstawiała.
Dziękuje kochana, ja gdyby nie ciąża i to zagrożona to tez pewnie dalej bym karmiła piersią pomimo, ze mały lubił mnie czasem pogryźć teraz dalej się przytula ale pije już zwykle mleczko krowie, mm w ogóle nie chciał tknąć. Ale ja jestem zadowolona bo teraz spi w nocy, wcześniej milion pobudek na cyca oby tak zostałoPiękny przyrost. Gratulacje.
Trzymam kciuki, żeby Twoja córeczka rosła już teraz jak szalona Serduszko potem można leczyć . Ty odpoczywaj, bo każdy tydzień a nawet dzień dla maluszka to bardzo długi czas.
Synka uściskaj, rozumiem jego ból ja dwa miesiące temu odstawiłam córcię, przed transferami, ale nie zmieniło to wiele i ciągle musi się do nich przytulać i trzymać w ręce do zaśnięcia Gdyby nie transfer to bym jej nie odstawiała.
jprdl nie wierzę ja już w 12 tygodniu to już 3 kgmiałam na plusie lekarz mi wykład robił że za dużoChciałabyś
Póki co mamy pierwszy kg na plusie
reklama
Coffe18
gdyby nie dieta cukrzyka to bym sie już dawno po chodniku turlałajprdl nie wierzę ja już w 12 tygodniu to już 3 kgmiałam na plusie lekarz mi wykład robił że za dużo
Podziel się: