kochanka328
Fanka BB :)
A masz numer telefonu do Tarnowa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DziękujęMedicus, mostowa 4a, 14 688 00 00
ja sie leczylam w Krakowie w gyncentrum. Wiem, ze przyjmuje tez w Tarnowie. Dzwonilam na rejestracje do gyncentrum, zeby sie zapisac. Pozniej dal mi swoj numer, ten sam co podala Azb.Super a wiesz może jaki numer telefonu jest aby dostać się na wizytę
Mnie na badania immunologiczne skierowano podczas pierwszej wizyty w klinice leczenia niepłodności, ale... część badań zrobiłam wcześniej sama dzięki radom forumowiczek z BabyBoom.Hej dziewczyny,
Może zabrzmi to dziwnie, ale kto w pierwszej kolejności kierował Was do immunologa. Skąd się immunolog pojawił u was na drodze starania się o dziecko. Słyszę, czytam o tym jak po zaleceniach immunologa kobiety zachodziły lub utrzymywały ciąże i zostawały mamami, ale moj ginekolog nigdy nawet nie napomknął o immunologu. Nigdy nie udało mi się zajść w ciąże i teraz dopiero zaczynam z invitro. Czekam na wyniki genetyczne zarodków i może w lipcu będę miała pierwszy transfer jeśli wyniki gen. wyjdą ok.
Ja po 4 nie udanych próbach , i tym co przeczytałam na forum sama zapytałam się ginekologa co o tym sądzi , i uznał ze warto spróbować. Zaznaczył tylko by nie tracić czasu na różnych immunologow tylko konkretnie dalHej dziewczyny,
Może zabrzmi to dziwnie, ale kto w pierwszej kolejności kierował Was do immunologa. Skąd się immunolog pojawił u was na drodze starania się o dziecko. Słyszę, czytam o tym jak po zaleceniach immunologa kobiety zachodziły lub utrzymywały ciąże i zostawały mamami, ale moj ginekolog nigdy nawet nie napomknął o immunologu. Nigdy nie udało mi się zajść w ciąże i teraz dopiero zaczynam z invitro. Czekam na wyniki genetyczne zarodków i może w lipcu będę miała pierwszy transfer jeśli wyniki gen. wyjdą ok.
Ja po transferze tylko dwa dni się oszczędzałam. Pozniej na majowce to spacery po 4km robiłam. Kawy nie piłam ale jak się okazało ze w ciąży jestem to lekarz powiedział ze jak piłam przed ciąża to 1-2 dziennie nic złego nie zrobią. Bardziej na zielona herbatę uwazac. Wiec pije jedna kawe dziennie, od wielkiego dzwona dwieRozumiem. Spotkałam się z informacją o oszczędnym trybie życia więc zapytałam
To jakiś rekord chyba co Ty z nimi zrobisz mogę zapytać ile lat masz? Bo takie rzeczy to chyba tylko przed 30tka gratuluje To musi cis z tego dobrego wyjść. Kiedy transfer?Dziewczyny mam 10 blastek z drugiej stymulacji