Sterlicja
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A czy bierzesz luteine?Widzę ze wczoraj był bardzo pozytywny dzień
Ja tez dołączam do gratulacji!
@Ruda08 mozesz wpisać mnie na usg 19.06?!
U mnie z89 na 205 beta wskoczyła wiec chyba jest dobrze i super progesteron. Jedynie czego się boje ze nie mogę się z infekcji wyleczyć
Zrelaksuj się po prostu ;-) ja jakoś specjalnie swoich nawyków nie zmieniłam, jedynie więcej warzyw zaczęłam jeść No i rzuciłam obrzydliwy nałóg jakim jest palenie..Jakieś rady dla osoby, która przystąpi pierwszy raz do punkcji (początek lipca)?
Ćwiczę, spaceruję, staram się zdrowo odżywiać. Ograniczyłam słodycze, piję 1 kawę dziennie (powinnam całkowicie zrezygnować?) Co zrobić, by dobrze przygotować organizm?
nic nie robiłam szczególnie, kawę jak piłam tak piłam, na diecie tez nie byłam. Podeszłam na luzie bo nic więcej zrobić nie mogłam. Pracowałam jak zawsze w końcu stymulowana byłam juz 4 lata z hakiem wiec żadna różnica jeden zastrzyk więcej bądź mniej. Z kawy zrezygnowałam jedynie po transferze a był to wyczyn bo miałam wtedy nocne zmiany i zaskoczył mnie pozytywny test ciążowy po ostatniej nocce w 8dpt.Jakieś rady dla osoby, która przystąpi pierwszy raz do punkcji (początek lipca)?
Ćwiczę, spaceruję, staram się zdrowo odżywiać. Ograniczyłam słodycze, piję 1 kawę dziennie (powinnam całkowicie zrezygnować?) Co zrobić, by dobrze przygotować organizm?
O właśnie, po transferze z kolei lepiej unikać kawy, zapewne prowadzić oszczędny tryb życia. Na co jeszcze warto zwracać uwagę?nic nie robiłam szczególnie, kawę jak piłam tak piłam, na diecie tez nie byłam. Podeszłam na luzie bo nic więcej zrobić nie mogłam. Pracowałam jak zawsze w końcu stymulowana byłam juz 4 lata z hakiem wiec żadna różnica jeden zastrzyk więcej bądź mniej. Z kawy zrezygnowałam jedynie po transferze a był to wyczyn bo miałam wtedy nocne zmiany i zaskoczył mnie pozytywny test ciążowy po ostatniej nocce w 8dpt.
oszczędny? Ja pracowałam normalnie na produkcji praca fizyczna, nie ma u nas chorobowego na takie coś - mieszkam w HolandiiO właśnie, po transferze z kolei lepiej unikać kawy, zapewne prowadzić oszczędny tryb życia. Na co jeszcze warto zwracać uwagę?
Gratuluję
Gratuluję. Bardzo ładna beta.Widzę ze wczoraj był bardzo pozytywny dzień
Ja tez dołączam do gratulacji!
@Ruda08 mozesz wpisać mnie na usg 19.06?!
U mnie z89 na 205 beta wskoczyła wiec chyba jest dobrze i super progesteron. Jedynie czego się boje ze nie mogę się z infekcji wyleczyć
Rozumiem. Spotkałam się z informacją o oszczędnym trybie życia więc zapytałamoszczędny? Ja pracowałam normalnie na produkcji praca fizyczna, nie ma u nas chorobowego na takie coś - mieszkam w Holandii