reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

26,2

Prawdę mówiąc czasem to należało by ten internet wywalić w kosmos bo to tylko pogarsza psychikę od czytania i szukania interpretacji u doktora Google..
Ja już się uspokoiłam i ta beta znów mi ciśnienie podniosła i się zamartwiam.. progesteron wczoraj miałam 26.2.
Jadę do kliniki właśnie do doktorka swojego na planowa wizytę i pewnie wyda wyrok.
Ja uważam że masz dobry progesteron. Ja na cyklu sztucznym zawsze jak badałam miałam ok 20.

reklama
26,2

Prawdę mówiąc czasem to należało by ten internet wywalić w kosmos bo to tylko pogarsza psychikę od czytania i szukania interpretacji u doktora Google..
Ja już się uspokoiłam i ta beta znów mi ciśnienie podniosła i się zamartwiam.. progesteron wczoraj miałam 26.2.
Jadę do kliniki właśnie do doktorka swojego na planowa wizytę i pewnie wyda wyrok.
✊🏻✊🏻✊🏻 mocno trzymam kciuki za Was 💜

26,2

To bardzo ładny progesteron. Zdecydowanie wystarczający.
I zgadzam się z Tobą w kwestii internetu. Ciągle tylko czytamy i zamiast się uspokoić jeszcze bardziej się stresujemy.
Super że jedziesz do lekarza, na pewno Cię uspokoi.

Zupełnie normalne☺️ a wynik piękny 🫶🏽
Mi też tak przyrosty skaczą:)
To bardzo ładny progesteron. Zdecydowanie wystarczający.
I zgadzam się z Tobą w kwestii internetu. Ciągle tylko czytamy i zamiast się uspokoić jeszcze bardziej się stresujemy.
Super że jedziesz do lekarza, na pewno Cię uspokoi.
Ja już postanowiłam właśnie żadnych porad z wujka Google. To nakręcanie się i nie potrzebny stres.

Jestem już po wizycie, wszystko jest w porządku, tętno jest i mam pić melisę a nie czytać głupoty 😅
Termin porodu dziś mi wyznaczyl pan doktor na 30.01.24 :-)

Mi też tak przyrosty skaczą:)

Ja już postanowiłam właśnie żadnych porad z wujka Google. To nakręcanie się i nie potrzebny stres.

Jestem już po wizycie, wszystko jest w porządku, tętno jest i mam pić melisę a nie czytać głupoty 😅
Termin porodu dziś mi wyznaczyl pan doktor na 30.01.24 :-)
Aaaa cudownie ❤️❤️❤️❤️

reklama
Do góry