LU36
Fanka BB :)
Pozytywne myslenie co do reszty to klinika Ci wszystko dokładnie wyjaśniMoże macie jakieś rady dla mnie? Co zabrać na punkcję i na transfer ze sobą?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pozytywne myslenie co do reszty to klinika Ci wszystko dokładnie wyjaśniMoże macie jakieś rady dla mnie? Co zabrać na punkcję i na transfer ze sobą?
Trafiłam na sympatyczną panią doktor, więc myślę że mi powie co i jakPozytywne myslenie co do reszty to klinika Ci wszystko dokładnie wyjaśni
Dzis moj Dhae-s po miesiącu suplementacji 75 mg/dzień 600ug przy normie 200-400. Pytanie czy tak powinno być i to nie zaszkodzi? Lekarz zalecił brać przez 3mce bez badania poziomu. Jakie są Wasze doświadczenia?pozdrawiamWcześniej też brałam suplementy. Przy 4 nawet nie brałam DHea.
Zaplodniły Się wszystkie do 5 dobry dotrwały 4 wszystkie 4aa, z czego dwa okazały się prawidłowe.
W.klinikach można wykupić dodatkowe procedury zapłodnienia np Icsi , Famsi, separacja plemników. Niektóre mają nawet procedury dodatkowe na dojrzewanie komórek po pobraniu. Miałaś coś???
Warto zapytać o te badania zarodków i coś zmienić w stymulacji by uzyskać lepsze efekty.
Poziomy estriadiol nie pamiętam ale nie miałam nigdy tak wysokich jak Ty. Ogólnie przyjmuje się że na jeden pecherzyk estriadiol to ok 200-300.
A masz możliwość porozmawiać z embriologiem i podpytać co dokładnie nie zagrało ? Jak wyglądały komórki po pobraniu??
Jesteś w invicta ?Dzis moj Dhae-s po miesiącu suplementacji 75 mg/dzień 600ug przy normie 200-400. Pytanie czy tak powinno być i to nie zaszkodzi? Lekarz zalecił brać przez 3mce bez badania poziomu. Jakie są Wasze doświadczenia?pozdrawiam
Nie. Invimed. A dlaczego?Jesteś w invicta ?
Zapytaj lekarza o ten Dhea bo za dużo to też nie dobrze. Na ovufriend jest wątek Dhea weź poczytajNie. Invimed. A dlaczego?