reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

@Ania.Wiosenka będzie dobrze 🥰

@LU36 trzymam kciuki za bete ✊✊

Mi się w nocy załączył tryb stres 🙈 krew oddana, czekam na wyniki. Po krótkim zwolnieniu wracam dziś do pracy 😅
Dzięki Kochana! Liczę ze moje bolące piersi i poranne urocze odczucia żołądkowe są dobrym znakiem co do dzisiejszej bety:) krew oddana trza czekać do 17tej…a za Ciebie trzymam mocne kciuki, który to DPT będzie?

reklama
Dzięki Kochana! Liczę ze moje bolące piersi i poranne urocze odczucia żołądkowe są dobrym znakiem co do dzisiejszej bety:) krew oddana trza czekać do 17tej…a za Ciebie trzymam mocne kciuki, który to DPT będzie?

Mnie piersi też bolą, ale przy takiej ilości leków to trochę się nie dziwię 😅
U mnie będzie 6 DPT. A u Ciebie, bo nie wiem czy pisałaś 🫣

Ja już mam druga weryfikację bety, pierwsza miałam w 10 dpt, teraz już jestem teoretycznie w 5+5 tygodniu ciąży czyli 20 dpt. Liczę ze jeśli wszystko się dobrze rozwija to będzie jutro coś widać na USG. Mnie piersi zaczęły bolec i się powiększać dopiero jakies 2-3 dni temu. Pierwsze dwa tygodnie po transferze to głownie różne bóle brzucha i krzyża. I w okolicach testowania miałam pierwsze dni ze rano mi było lekko niedobrze

Ja już mam druga weryfikację bety, pierwsza miałam w 10 dpt, teraz już jestem teoretycznie w 5+5 tygodniu ciąży czyli 20 dpt. Liczę ze jeśli wszystko się dobrze rozwija to będzie jutro coś widać na USG. Mnie piersi zaczęły bolec i się powiększać dopiero jakies 2-3 dni temu. Pierwsze dwa tygodnie po transferze to głownie różne bóle brzucha i krzyża. I w okolicach testowania miałam pierwsze dni ze rano mi było lekko niedobrze

W tak razie trzymam mocne kciuki żeby pięknie się wszystko rozwijało ✊

reklama
Do góry