reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Nic z tego nie będzie, moje plamienie zmieniło się w krwawienie😞. Leki dostałam, żeby plamienie się skończyło i teraz powinnam dostać @ i zacząć stymulację a nawet jednego dnia przerwy nie miałam. Jestem tym wszystkim załamana bo w czerwcu kończy nam się ważność badań🥺
kurcze…a wiadomo skąd te plamienia/krwawienie? I czy to krwawienie na pewno nie jest miesiączką? Głowa do góry, byle się udało to wyregulować a badania powtórzycie. Wiem ze to dodatkowy koszt, mam nadzieje ze mozecie sobie na to pozwolić..sciskam mocno🥰 i przesyłam dużo mocy💪

reklama
Ja nie miałam takiej reakcji. Dopytaj lekarza, może faktycznie infekcja..ale ja np teraz mam tak ze od czasu do czasu coś mnie tam zaswędzi i używam żelu multigyn actigel. Bezpieczny w ciąży, a przynosi duża ulgę. Pierwsze wrażenie niefajne ale po chwili jest na prawdę lepiej. Mój ginekolog pozwolił mi używać. Przy czym ja tylko od zewnątrz się smaruje. I nie martw się, ja do transferu podeszłam z zapaleniem pęcherza;)
Podpytam, choć dziś już jest dobrze. Może wczoraj dłubał za mocno wziernikiem. :laugh2:

A czy Wy zawsze nacinacie otoczkę przed transferem mrozaczka, bo mój lekarz o tym nie wspomniał a potem wszyscy pytali dlaczego nie była nacieta i zaczynam się martwic :(

Podpytam, choć dziś już jest dobrze. Może wczoraj dłubał za mocno wziernikiem. :laugh2:

A czy Wy zawsze nacinacie otoczkę przed transferem mrozaczka, bo mój lekarz o tym nie wspomniał a potem wszyscy pytali dlaczego nie była nacieta i zaczynam się martwic :(
ja miałam nacięta, ale dlatego ze my mieliśmy badanie genetyczne zarodków wiec musieli naciąć żeby pobrać materiał wcześniej. Ale to nie jest standard z tego co wiem. Nie martw się, zarodek sobie poradzi💪

Ja już po wizycie pęcherzykowej. Jest już pęcherzyk z zarodkiem i ciałkiem zoltkowym. Serduszka jeszcze nie ma, ale lekarz mówi ze na dniach pewnie się pojawi. Muszę niestety na dwa tyg wejsc na zastrzyki z prolutexu bo mój próg jest denny…
@Ruda08 poprosze o wpisanie na 24 maja na USG serduszkowe:)

Powiem Wam ze piekne uczucie zobaczyć jak coś tam w Tobie się kształtuje…:)

Dziewczyny, kolejny brzuszek do przejęcia 🙂
Michalina urodziła się wczoraj o 18.05 ☺️ 3300g i 53 cm szczęścia 😍😍

Załączniki

• IMG_20230516_045104665.jpg
    IMG_20230516_045104665.jpg
    823,4 KB · Wyświetleń: 108
reklama
Do góry