Artemida90
Fanka BB :)
to masz wielkie szczęścieA ja nie wiem o czym mówicie, syn nigdy nie zepsuł nam akcji
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to masz wielkie szczęścieA ja nie wiem o czym mówicie, syn nigdy nie zepsuł nam akcji
Jak Ty to zapamiętałaś? Chyba masz gdzieś zapisane? Ja nie pamiętam prawie nic a było to niecały rok temuu mnie jedna wizyta w 11dc - endo miało już 10mm, od 14dc progesteron, a w 17dc transfer
Szczęście nie szczęście nie wiemkwestia oraganizacji przypadku starszych dzieci 2- 3 l to już w ogóle szybciej to zorganizować jak przesypiają większość nocy. To teraz co do 18 dziecka bez współżycia az sie wyprowadzito masz wielkie szczęście
ja miałam to 3 lata temu. Pamietam każdy dzień z cyklu z transferem.Jak Ty to zapamiętałaś? Chyba masz gdzieś zapisane? Ja nie pamiętam prawie nic a było to niecały rok temu
Trzymam ogromnie mocno kciuki ️️️Dzięki! Bo najchętniej to bym się przyznała jak najpóźniej, żeby nie zapeszyć ;-)
Miałam lekki moment stresu, bo dostałam plamień tydzień temu, ale okazało się, że nic się nie stało. Dlatego też nie chciałam się za bardzo deklarować przed wizytą u lekarza...
mam 2,5 latka - nie przesypia nocy i najczęściej budzi się jak mamy czas dla siebie a potem to już śpi z nami.Szczęście nie szczęście nie wiemkwestia oraganizacji przypadku starszych dzieci 2- 3 l to już w ogóle szybciej to zorganizować jak przesypiają większość nocy. To teraz co do 18 dziecka bez współżycia az sie wyprowadzi
stosunkowo więcej seksu mieliśmy gdy był mniejszy niż teraz jak ma 2,5Szczęście nie szczęście nie wiemkwestia oraganizacji przypadku starszych dzieci 2- 3 l to już w ogóle szybciej to zorganizować jak przesypiają większość nocy. To teraz co do 18 dziecka bez współżycia az sie wyprowadzi
nic. Zupełnie nic nie czułam. Poczułam dopiero ciągnięcie pachwin w 8mcu ciążyHej dziewczyny. Powiedzcie mi czy czułyscie moment implantacji i jakieś objawy mieliście czy nic. W czwartek miałam transfer i sama nie wiem czy coś czuje czy nie