❤❤❤❤❤❤Mam wynik bety
299 przyrost 142 %
Rośnij maluchu !!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
❤❤❤❤❤❤Mam wynik bety
299 przyrost 142 %
HejCześć wszystkim. Dawno mnie nie było po moich trzech poronieniach. Zmieniam klinikę, Wybrałam teraz Angelius Katowice poleca któraś ? To jakiego lekarza ? Dr Paliga narazie nie przyjmuje nowych pacjentów także odpada.
DziękujeRuda serdecznie gratuluję
Jestes niesamowita, kobieto! Cieszę się ogromnie Twoim dzisiejszym wynikiem. Będę trzymać kciuki za tego malca pod sercemTo super!! Odpocznij, przeżyj żałobę i wstawaj do walki
My mamy córkę z 2 stymulacji 4 transfer, a teraz udał się 10 transfer z 6 stymulacji
Cudownie, bardzo się cieszę ze slonce Ci w końcu zaświeciło299 przyrost 142 %
Niestety nie mam zarodków. Ogólnie zastanawiam sie od czego zacząć by polepszyć jakość komórek i zarodków. Z każdej stymulacji mieliśmy tylko 2 zarodki.Przypomnij - masz jeszcze zarodki?
Dobry wybór z Banach..
Wow, ogromne ukłony w Twoją stronę.To super!! Odpocznij, przeżyj żałobę i wstawaj do walki
My mamy córkę z 2 stymulacji 4 transfer, a teraz udał się 10 transfer z 6 stymulacji
Jeszcze w kaftan mnie nie zawinęliJestes niesamowita, kobieto! Cieszę się ogromnie Twoim dzisiejszym wynikiem. Będę trzymać kciuki za tego malca pod sercem
Swoją drogą te 4te transfery są chyba jakieś Magiczne - ja również z 4ego mam córkę