kostka123
Fanka BB :)
Jejku, ale się ciesze Twoim szczęściem! Kochana gratuluje!Mam wynik bety
299 przyrost 142 %
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jejku, ale się ciesze Twoim szczęściem! Kochana gratuluje!Mam wynik bety
299 przyrost 142 %
cudowna wiadomość ! te plamienia już ustały całkowicie ? Czujesz jakieś objawy ?Mam wynik bety
299 przyrost 142 %
Mega gratulacje dla Was. Niech się pięknie zadomawia maluszek u mamusi na kolejne 9 miesięcy Trzymam za was ogromnie kciukiMam wynik bety
299 przyrost 142 %
Ajjjj ale superMam wynik bety
299 przyrost 142 %
Nie dał mi żadnych tabletek. Dzwoniłam dziś do dr Banach i odstawiłam wszystkie leki. Mam się pokazać za tydzień na wizytę kontrolną czy wszystko się oczyściło.Ale nie dał żadnych tabletek?
Jeśli beta spadla to raczej nic dobrego...
A masz iść do niego jeszcze na jakąś wizytę? Z jakimi zaleceniami zakończyła się wizyta?
A jeśli można spytać do ilu procedur podchodziłaś?Ajjjj ale super
Czy ja już mówiłam że kalendarz jest zaczarowany ??? Że każdej która go prowadzi się udaje ??
Kochana z całego serca Ci gratuluje i życzę żeby do końca ciąży było wszystko dobrze rosnijcie zdrowo
Szach na kalendarz w przyszłym roku został nam ostatni zarodek i zamierzam wrócić po niego gdzieś w marcu/ kwietniu ( tak żebym do 36 roku życia miała dwoje dzieci ) po rodzeństwo dla mojego Stasia ( jak się nie daj Boże nie uda to już tylko zostaje nam adopcja ... Nie chce żeby mój mały był jedynakiem . Do kolejnej procedury na pewno nie podejdę już
Bardzo się cieszę i gratuluję. Cały czas tak trzymałam za Ciebie kciuki.Mam wynik bety
299 przyrost 142 %
Też się zastanawiałam nad zmianą kliniki. Na pewno chcę zmienić lekarza. Czy jest ktoś z Łodzi i poleca inną klinikę niż Gameta? Korzystał ktoś z Salve czy Bociana?Cześć wszystkim. Dawno mnie nie było po moich trzech poronieniach. Zmieniam klinikę, Wybrałam teraz Angelius Katowice poleca któraś ? To jakiego lekarza ? Dr Paliga narazie nie przyjmuje nowych pacjentów także odpada.
Niccudowna wiadomość ! te plamienia już ustały całkowicie ? Czujesz jakieś objawy ?