reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja prowadzę własny biznes- salon beauty. Tak wiec sama rozumiesz 🤣 Daleko nie masz z tego co pamietam wiec kiedyś możesz wpaść 🤪
Pracuje mniej ale pracuje. Śmieje się, ze młody musi na siebie zarabiać wiec muszę czuć się dobrze 💪🏼🤍

Dam znać czy udało się zrobić piękne foty, chociaż nie nastawiam się na cuda. A niż mnie zaskoczy 😀
a no to jak swój biznes to nie można wypaść z rynku 😂no blisko mam ale nie wiem czy mnie stać na pazy w Szczecinie 😂

a no to jak swój biznes to nie można wypaść z rynku 😂no blisko mam ale nie wiem czy mnie stać na pazy w Szczecinie 😂
@Candys - podniosłam sobie składki ? Ja pracowałam do dnia porodu, bo tez na własnym garnuszku. Teraz mam chociaż wysoki macierzyński a i tak od porodu muszę zajmować się firma, chociaż bardziej on line :)

Hej @Ruda08 ja mam jeszcze pytanie czy Ty przy tym krwiaku brałaś heparynę cały czas? Mi ta lekarka kazała odstawić na trzy dni. Krwawienie bardzo ustało, a ona nie bardzo zna moje wyniki. Immunolog mówił wyraźnie że mam brać bezwzględnie do dnia porodu bo mam jakąś tam krzepliwość. Teraz boję się nie wziąć. Chyba wezmę normalnie tą heparynę nie wiem co ma dać te dwa dni przerwy.

reklama
A to ma w praktyce znaczenie czy mercedes czy opel astra?;)
Tutaj trudno mówić o „praktyce”. Przyjmuje się, że blastki z oznaczeniami 1.1 lepiej rokują od takich 2.2 chociaż i z 3 są ciąże. Im wyższy poziom rozprężenia czyli w skali od 1 do 5 (czasem 6) tez rokuje lepiej. Ale niestety gwarancji nigdy nie ma, nawet przy 5.1.1.
Masz bardzo dobre, rokujące zarodki.

Do góry