eij
Fanka BB :)
Oj tak, z dwójką jest zabawnie....Jak się tylko nie boisz …. Bierz dwójkę ! Jedno więcej do wąchania
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj tak, z dwójką jest zabawnie....Jak się tylko nie boisz …. Bierz dwójkę ! Jedno więcej do wąchania
Właśnie nie dość że zabawnie to wiadomo boję się przebiegu ciąży, powikłań itp. jako perwszych dzieci bliźniaków tak się nie bałam bo wiem że mój mały szkrab jeszcze bardzo potrzebuje mamy.Oj tak, z dwójką jest zabawnie....
U nas zostały 4 z 7 zapłodnionych. Ale nie mam pojęcia jakiej jakości bo tego nam embriolog nie mówił.Dziewczyny, dzisiaj 3 dzień po punkcji. 1 dobrej jakości 5 średniej . Mam nadzieje ze do 5 dnia coś zostanie . Jak było u Was ?
U nas z 4 dojrzałych zapłodniły się 3 i wszystkie dotrwały do blastocysty.Dziewczyny, dzisiaj 3 dzień po punkcji. 1 dobrej jakości 5 średniej . Mam nadzieje ze do 5 dnia coś zostanie . Jak było u Was ?
Zaraz po nie jadę .. po to moje wieeeeeelkie i ogrągłe zero@Wesoła_Aga nie wiem czy jeszcze do nas zaglądasz ale kochana wszystkiego najpiękniejszego z okazji urodzin Duzooo zdrówka , szczęścia i radości . Sto lat.
@Ananasowa93 znów spóźnione przepraszam ale za szybko mi teraz czas płynie wszystkiego najpiękniejszego dla Marysi z okazji jej drugich urodzin spełnienia dziecięcych marzeń Duzooo zdrówka i szczęścia . Sto lat
@Ruda08 o której wyniki ???
A nich Cię pozytywnie zaskoczy los @Coffe18 mi świadkiem , jak odbierałam moja betę w tej ciąży byłam pewna że będzie 0. Że nic z tego ... A tu niespodzianka już 23 TC leci ( według USG to 25 TC)Zaraz po nie jadę .. po to moje wieeeeeelkie i ogrągłe zero