reklama
P
paulina.k123
Gość
Dziewczyny, dzisiaj 3 dzień po punkcji. 1 dobrej jakości 5 średniej . Mam nadzieje ze do 5 dnia coś zostanie . Jak było u Was ?
Hej, to i tak dużo zarodkow.. a jakość zarodka nie przesądza o niepowodzeniu czy powodzeniu także glowa do góry jak jest zarodek jest szansa na ciążę a to najwazniejsze
U nas było 6 zarodkow z czego 5 dotrwało do 5 doby akurat wysoko ocenione jeśli chodzi o klasę zarodka mimo tego pierwszy transfer się nie powiódł. Drugi transfer dal ciążę, a 3 pozostaly zamrożone. Może kiedyś w przyszłości z nich skorzystamy.
Niedługo mama
Fanka BB :)
.Dziewczyny, dzisiaj 3 dzień po punkcji. 1 dobrej jakości 5 średniej . Mam nadzieje ze do 5 dnia coś zostanie . Jak było u Was ?
Ostatnia edycja:
ziutella
Mi pobrali aż 18, 14 dojrzałych ale wiadomo 6 do użytku . Niestety podejrzenie hiperstymulacji i transfer został odroczony ( nie ukrywam ze nastawiałam się że w 5 dniu będzie transfer No ale cóż) jak odebrałam rano wyniki trochę się zawiodłam bo myślałam że chociaż dwa będą dobre jakości chociaż tłumacze sobie że średniej klasy to tez chyba nie najgorzej .Ja też trzeci dzień po punkcji , pobranych miałam 5 komóreczek z czego 4 dojrzałe, zapłodniły się i czekamy do piątego dnia , to moja walka o drugiego gagatka za pierwszym razem było identycznie i dwa zarodki dotrwały.
Czekam do czwartku na wiadomość od embriologa, może jakiś to będzie .
Powodzenia !
Niedługo mama
Dziewczyny, dzisiaj 3 dzień po punkcji. 1 dobrej jakości 5 średniej . Mam nadzieje ze do 5 dnia coś zostanie . Jak było u Was ?
Ostatnia edycja:
ziutella
Ile zarodków planujecie transferować ja mam wciąż dylemat , bo z dwóch procedur nie zostało nam nic do mrożenia. Przy pierwszej ciąży nie bałam się bliźniaków ale teraz tak ze względu na starsze dziecko bo ono najbardziej ucierpi ale z drugiej strony boję się, że weźmiemy jeden zarodek a
a reszta nie dotrwa do mrożenia a wiecej procedur juz nie przewiduje , na tym kończymy. Ostatecznie mamy zobaczyć jakiej jakości będą w piątym dniu ale i tak decyzja należy do nas i jest dużo trudniejsza niż za pierwszym razem
Niedługo mama
Ja z racji na wiek mam wybor.My jeden zarodek(mam nadzieje ze dotrzyma !!!), nie dał nam nikt wyboru ale gdyby miała opcję myślę że fajnie dwa gdyby się udało ! Chociaż z drugiej strony ciąża bliźniacza niestety większego ryzyka jest i chyba bym się bała
Masz dużo zarodków coś powinno dotrwać, dadzą radę
ziutella
Ja z racji na wiek mam wybor.
Masz dużo zarodków coś
Jak się tylko nie boisz …. Bierz dwójkę ! Jedno więcej do wąchaniaJa z racji na wiek mam wybor.
Masz dużo zarodków coś powinno dotrwać, dadzą radę
reklama
U mnie 3 pobrali. Jeden się w ogóle nie zaplodnil. Drugi zdegradował w 3 dobie. Trzeci dotrwał do 5 doby i czeka na nas w klinice .Dziewczyny, dzisiaj 3 dzień po punkcji. 1 dobrej jakości 5 średniej . Mam nadzieje ze do 5 dnia coś zostanie . Jak było u Was ?
Podziel się: