JestemMama!
Fanka BB :)
O której wyniki ty lepiej powiedz czekamy z niecierpliwościąDobra, krew oddana ..
i teraz wszyscy razem „.. co ma być to będzie uuuooouuuu .. „
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O której wyniki ty lepiej powiedz czekamy z niecierpliwościąDobra, krew oddana ..
i teraz wszyscy razem „.. co ma być to będzie uuuooouuuu .. „
JutroO której wyniki ty lepiej powiedz czekamy z niecierpliwością
OMG serioooo , kobieto zlituj sięJutro
No serio .. jutro muszę jechać po wynikOMG serioooo , kobieto zlituj się
spokojnie, póki się nie rozkręciło to plamienie o niczym jeszcze nie świadczy. Czekamy wszyscy z niecierpliwością na jutrzejszy wynik i trzymamy dalej kciuki, jeszcze mocniej zaciśnięte !No serio .. jutro muszę jechać po wynik
I jak dla mnie to nie ma nadzieji. Brzuch nakur*#@ jak na okres, dzisiaj mam czerwone plamienie
Chociaż ktoś wierzy .. to mój 10 transfer i mam tego serdecznie dosyćspokojnie, póki się nie rozkręciło to plamienie o niczym jeszcze nie świadczy. Czekamy wszyscy z niecierpliwością na jutrzejszy wynik i trzymamy dalej kciuki, jeszcze mocniej zaciśnięte !
jesteś bardzo silna i dzielna ! Oczywiście ze wierze bo zasługujesz na to i doczekasz sie! Ta walka jest nierówna ale cel jest najpiękniejszy i proszę mi sie tu nie załamywać !Chociaż ktoś wierzy .. to mój 10 transfer i mam tego serdecznie dosyć
poza tym jeszcze nic nie jest przesądzone !jesteś bardzo silna i dzielna ! Oczywiście ze wierze bo zasługujesz na to i doczekasz sie! Ta walka jest nierówna ale cel jest najpiękniejszy i proszę mi sie tu nie załamywać !
Nicjesteś bardzo silna i dzielna ! Oczywiście ze wierze bo zasługujesz na to i doczekasz sie! Ta walka jest nierówna ale cel jest najpiękniejszy i proszę mi sie tu nie załamywać !
Mój 9'ty się powiódł ... Głowa do góry musi się udaćChociaż ktoś wierzy .. to mój 10 transfer i mam tego serdecznie dosyć