kochanka328
Fanka BB :)
Cze dziewczyny czekam na france bo nie mogę podejść do transferu miłego dnia
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jak nie chcemy żeby przyszła to jest bardzo szybko a jak chcemy to nas wkurza i nie przychodzi ja tez czekałam w tym cyklu długo ale w końcu przyszla i lecę juz z tematem cierpliwościCze dziewczyny czekam na france bo nie mogę podejść do transferu miłego dnia
Powodzenia życzę oj tak jak jej nie chcemy to jest jak chcemy to w chowanego się bawi ,jak nie chcemy żeby przyszła to jest bardzo szybko a jak chcemy to nas wkurza i nie przychodzi ja tez czekałam w tym cyklu długo ale w końcu przyszla i lecę juz z tematem cierpliwości
on dopiero był poinformowany po wszystkim bo by nim się musieli się zająć hahah a tak szybko zakończyłam rozmowę powiedziałam że mi coś dali w kroplówce i że nie .oge gadać bo mnie boli a zaraznie wzięli na porodówkę i zadzwoniłam jak Werka była już na świecieI chłopa
rośnie chłopaczek Staś to u nas bardzo popularne imię w Szczecinie do tego stopnia że znajomej córki rodziły miesiąc po sobie i są dwa Stasie bo żadna żadnej nie chciała odpuścić osobiście też mi się bardzo podoba ale jak by był chłopiec u nas to chyba najpierw Jaś w sumie podobnieOMG mnie chyba cała Polska będzie słyszeć w lipcu ( już ostrzegam ) chyba że zleca mi cesarkę. Oczywiście bronie się przed nią ale jak nie będzie wyjścia
Mój mały jest teraz prawie dwa tygodnie większy niż powinien ... Więc wszystko jest możliwe jak się nic nie zmieni
mój mężu był cały czas przy mnie i podawał rękę podczas skurczyon dopiero był poinformowany po wszystkim bo by nim się musieli się zająć hahah a tak szybko zakończyłam rozmowę powiedziałam że mi coś dali w kroplówce i że nie .oge gadać bo mnie boli a zaraznie wzięli na porodówkę i zadzwoniłam jak Werka była już na świecie
Moja bliska koleżanka ma Jasia więc już odpada . Miał być też Antoś ale szwagra siostra ma Antosia. ... Tak że zostaje Staśrośnie chłopaczek Staś to u nas bardzo popularne imię w Szczecinie do tego stopnia że znajomej córki rodziły miesiąc po sobie i są dwa Stasie bo żadna żadnej nie chciała odpuścić osobiście też mi się bardzo podoba ale jak by był chłopiec u nas to chyba najpierw Jaś w sumie podobnie
Mialam w planie żeby mój też był przy mnie ... Ale ... Im bliżej lipca tym coraz większe mam wątpliwości nie wiem czy to wytrzyma ...mój mężu był cały czas przy mnie i podawał rękę podczas skurczy