reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny dziś dwa dni po punkcji a rano mnie taki ból w dole brzucha złapał ze myślałam ze zejdę…zaczęło mi sie słabo robić i zimne poty oblewać..mąż zadzwonił nawet na pogotowie, ale po wypytaniu o objawy kazali tylko środki przeciwbólowe wziac i dzwonić jakby silny ból się utrzymywał. Trwało to około 20-30min…teraz czuje sie Ok, ale nie wiem czy sie martwić czy tak się może zdarzyć ? Poza tym mam delikatne plamienia brązowe, ale płomieniami miałam się nie martwić jeśli wystąpią.Wizyte u lekarza mam w sobotę. duże pije i jem dużo białka od czasu stymulacji…

OMG mnie chyba cała Polska będzie słyszeć w lipcu 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🙈🙈🙈🙈 ( już ostrzegam 😛🤣🤣🤣🤣) chyba że zleca mi cesarkę. 🙈 Oczywiście bronie się przed nią ale jak nie będzie wyjścia 🤷‍♀️
Mój mały jest teraz prawie dwa tygodnie większy niż powinien ... Więc wszystko jest możliwe jak się nic nie zmieni 🙈🙈🙈
rośnie chłopaczek ❤️ Staś to u nas bardzo popularne imię w Szczecinie do tego stopnia że znajomej córki rodziły miesiąc po sobie i są dwa Stasie bo żadna żadnej nie chciała odpuścić 😂osobiście też mi się bardzo podoba ale jak by był chłopiec u nas to chyba najpierw Jaś 😂w sumie podobnie 😂

on dopiero był poinformowany po wszystkim 😂😂😂bo by nim się musieli się zająć hahah a tak szybko zakończyłam rozmowę powiedziałam że mi coś dali w kroplówce i że nie .oge gadać bo mnie boli a zaraznie wzięli na porodówkę i zadzwoniłam jak Werka była już na świecie ❤️😂
mój mężu był cały czas przy mnie i podawał rękę podczas skurczy 🥰

rośnie chłopaczek ❤️ Staś to u nas bardzo popularne imię w Szczecinie do tego stopnia że znajomej córki rodziły miesiąc po sobie i są dwa Stasie bo żadna żadnej nie chciała odpuścić 😂osobiście też mi się bardzo podoba ale jak by był chłopiec u nas to chyba najpierw Jaś 😂w sumie podobnie 😂
Moja bliska koleżanka ma Jasia więc już odpada . Miał być też Antoś ale szwagra siostra ma Antosia. ... Tak że zostaje Staś 😍
Ogólnie zauważyłam że to imię wraca do Łask ... Jestem na FB na stronie rodzę w 2023 albo lipcowek to od jakiegoś czasu słyszę że co druga chce Stasia 🙈🙈🙈🙈

Ogólnie to prawdopodobnie będzie Stanisław Marian . Po dziadkach ❤️ ( i mój i męża tato się tak nazywa 🙈 ) miał być po męża tacie ( na niego zawsze można liczyć , mimo choroby jest zawsze przy nas . Pomaga i wspiera z całych sił ❤️❤️❤️ no ale przy okazji i po moim drugie imię zdobędzie 🤷‍♀️) chciałam dać na drugie imię po moim bracie ( kiedyś pisałam że żył tylko dwa miesiące ) ale mój były tak się nazywał i już odpada ... Więc zostaje Stanisław Marian

reklama
Do góry