Skąd wiesz ze dziewczynki?Moja historia jest taka:
2015 - początek starań, badania... okazało się, że mam PCOS, miałam wówczas 26 lat
2016 - pojawiliśmy się wspólnie u poleconej pani doktor w klinice leczenia niepłodności. Poglebiona diagnostyka. Pani Doktor skierowała mojego męża na badania za co sie wściekłam, bo byłam przekonana, że przyszłam już z określonym problemem - PCOS. Wystarczy postymulowac cykle i tyle. Jakie było moje zdziwienie jak sie okazało, że mamy poważny problem z czynnikiem męskim. Wowczas się dowiedzieliśmy, że in vitro to jedyna opcja. Daliśmy sobie rok na przemyślenia, konsultacje u innych lekarzy, którzy diagnozę potwierdzili... Próbowaliśmy wszystkiego, łącznie z bioenergoterapeuta, którego mój mąż nazywał szamanem.
2017 - pierwsze ivf (takze czas staran to 2 lata), ciąża, przedwczesny porod zakończony niestety śmiercią Synka, miałam 28 lat
2019 - ciąża zakończona szczęśliwie, Córcia przyszla na świat (4 transfer), gdy mialam 30 lat
2021 - puste jajo płodowe
2022 - ciąża, nasza rodzina wzbogaciła się o fantastycznego chlopca , mój wiek 33 lata
Z perspektywy czasu nie żałuję, że nie czekaliśmy dluzej. To już 8 lat jak staramy się o ciążę naturalnie...niestety bezskutecznie. Dzięki ivf w ciąży byłam 4 razy i mam 2 najwspanialszych dzieci, za którymi szaleje!
A dwie dziewczynki jeszcze na zimowisku
reklama
eij
Fanka BB :)
Śmiało możesz robić betę.Hej dziewczyny Jutro 7 dpt 5 dniowej blastocysty z zastosowaniem AH i Embroglue. Mogę jutro zrobić bete czy lepiej poczekać? Niby mam zrobić dopiero w czwartek i w piątek wizytę, ale robiła któraś z Was wcześniej i już coś wiadomo? Dziś zaczęły mnie jakoś pobolewać piersi, to czekanie jest strrrrrrraszne
MamaAniola
Mieliśmy badanie genetyczne zarodkow. Wiem, ze kliniki postepuja różnie, ale moja podaje rowniez plec.Skąd wiesz ze dziewczynki?
Kurcze, myślałam ze to nie możliwe w polskim prawie Myśle o 3 dziecku marzy mi się dziewczynkaMieliśmy badanie genetyczne zarodkow. Wiem, ze kliniki postepuja różnie, ale moja podaje rowniez plec.
MamaAniola
Kurcze, jak super, że są takie wariatki jak ja co myślą o trojce. Czasem czuje się jak jakiś dziwoląg. Dla wielu ludzi z mojego otoczenia 1 dziecko to dużo.Kurcze, myślałam ze to nie możliwe w polskim prawie Myśle o 3 dziecku marzy mi się dziewczynka
Masz jeszcze jakieś zarodki?
MamaAniola
I w jakim wieku masz dzieciaczki ?Kurcze, myślałam ze to nie możliwe w polskim prawie Myśle o 3 dziecku marzy mi się dziewczynka
amy936
Mogę zapytać w którym tygodniu zaczął się przedwczesny poród synka?Moja historia jest taka:
2015 - początek starań, badania... okazało się, że mam PCOS, miałam wówczas 26 lat
2016 - pojawiliśmy się wspólnie u poleconej pani doktor w klinice leczenia niepłodności. Poglebiona diagnostyka. Pani Doktor skierowała mojego męża na badania za co sie wściekłam, bo byłam przekonana, że przyszłam już z określonym problemem - PCOS. Wystarczy postymulowac cykle i tyle. Jakie było moje zdziwienie jak sie okazało, że mamy poważny problem z czynnikiem męskim. Wowczas się dowiedzieliśmy, że in vitro to jedyna opcja. Daliśmy sobie rok na przemyślenia, konsultacje u innych lekarzy, którzy diagnozę potwierdzili... Próbowaliśmy wszystkiego, łącznie z bioenergoterapeuta, którego mój mąż nazywał szamanem.
2017 - pierwsze ivf (takze czas staran to 2 lata), ciąża, przedwczesny porod zakończony niestety śmiercią Synka, miałam 28 lat
2019 - ciąża zakończona szczęśliwie, Córcia przyszla na świat (4 transfer), gdy mialam 30 lat
2021 - puste jajo płodowe
2022 - ciąża, nasza rodzina wzbogaciła się o fantastycznego chlopca , mój wiek 33 lata
Z perspektywy czasu nie żałuję, że nie czekaliśmy dluzej. To już 8 lat jak staramy się o ciążę naturalnie...niestety bezskutecznie. Dzięki ivf w ciąży byłam 4 razy i mam 2 najwspanialszych dzieci, za którymi szaleje!
A dwie dziewczynki jeszcze na zimowisku
Jeżeli zbyt osobiste pytanie nie odpowiadaj
MamaAniola
To był sam początek 6 msca ciazy. 23 tcMogę zapytać w którym tygodniu zaczął się przedwczesny poród synka?
Jeżeli zbyt osobiste pytanie nie odpowiadaj
4 latek , w maju rodzę kolejnego synka i mam jeszcze 3 zamrożone zarodkiI w jakim wieku masz dzieciaczki ?
reklama
amy936
Były wcześniej jakieś oznaki, że coś niepokojącego się dzieje?To był sam początek 6 msca ciazy. 23 tc
Jestem w 18 tygodniu i strasznie panikuje
Podziel się: