Pati trzymam kciuki i powodzenia kochanajuż za niedługo zobaczysz swojego największego Skarbadaj znać jak już bd mogłaZałożyli mi tasiemkę, teraz 2h ktg i czekamy na rozwój sytuacji
reklama
Powodzenia, żeby szybko i sprawnie poszłoZałożyli mi tasiemkę, teraz 2h ktg i czekamy na rozwój sytuacji
Hej Ja wróciłam z monitoringu i wszystko ok, pani doktor zapobiegawczo pobrała mi biocenozę, bo dokucza mi jakieś swędzenie. Zobaczymy jakie będą wyniki, mają do mnie dzwonić wieczorem. Wieczorem też będzie wynik progesteronu jak wszystko będzie ok to transfer za tydzień. Na usg było dobrze. Czekam więc na rozwój sytuacji.
Madame JS
Fanka BB :)
Wiele klinik dzwoni na bieżąco... u nas zero informacji do 5.doby, wtedy ok.9tej telefon: ile się zspłodniło, ile przetrwało do dziś i że transfer za godzinęCześć dziewczyny. Chcialam o cos zapytac. Czy po punkcji dzwonili do Was z kliniki z informacją czy Wasze komóreczki się dzielą ? Miałam punkcje w środę. W czwartek tylko lekarka zadzwoniła i powiedziała ile pobrali i ile się zaplodnilo. Plan byl taki ze chcą je trzymać do 5 doby i jeśli przeżyją to będą mrozic. Transfer byłby w przyszłym cyklu. Dziś poniedziałek i cisza. Cała w nerwach jestem. Jak to u Was wyglądało?
Azb
Blatocysta 4aa jestDziewczynki dobrze rozumiem że chociaż jeden dotrwał do 5 doby?
Dziękuję. Jak na mnie to ta jedna i tak jest sukcesem.Blatocysta 4aa jest
Kasia19881988
Skład kremu bephanten , czy widzicie tu coś czego nie można stosować w czasie ciazy ?
Aqua, Lanolin, Paraffinum Liquidum,Petrolatum, Panthenol, Prunus Amygdalus Dulcic Oil, Cera Alba, Cetyl Alcohol,Stearyl Alcohol, Ozokerite, Glyceryl Oleate, Lanolin Alcohol.
Aqua, Lanolin, Paraffinum Liquidum,Petrolatum, Panthenol, Prunus Amygdalus Dulcic Oil, Cera Alba, Cetyl Alcohol,Stearyl Alcohol, Ozokerite, Glyceryl Oleate, Lanolin Alcohol.
Kasia19881988
Ach jeszcze mam jedno pytanie czy ja mogę stosować jod przy niedoczynności tarczycy ? Tzn. powiem wam o co chodzi mam niedoczynność tarczycy hashimoto Teraz biorę leki 50 mg dziennie robiłam miesiąc temu wyniki i wychodzi na to że teraz mam nadczynność tarczycy czy powinnam kupić witaminy które nie zawierają jodu
reklama
też psikalam od początku i też raz dziennie ja jutro jadę do kliniki po tych tabsach na wywołanie i już po okresie oczywiście moje jajniki już jak jakis paciorkowiec przez te pcos no ale nie ma co narzekać teraz to Ty jesteś najważniejszaDziękuje
Tak mam przepisane to psikadło
Miałam je przy ostatnim transferze lekarz przepisał po monitoringu dopiero jako dodatkowy lek . Tym razem mam od początku psikać … póki co raz dziennie na efekt niestety musimy poczekać bo cykl jakiś skopany był i kiedy okres przyjdzie to pewnie i najwyższy nie wie
Podziel się: