reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Będzie dobrze.✊
Jestem 10 dpt beta 48 progesteron 60 a brzuch mnie boli jak na @, bolą mnie jeszcze jajniki.
Jadę na nospie i na noc relanium bo ze strachu że może się coś stać spać nie mogę .
9dpt mialas tez 48 z tego co pamiętam? Stres niestety nie pomaga, ale jak tu się nie stresować? Trzymam kciuki

reklama
Dziękuje ci kochana ♥️

Oj ja bardzo ufam mojemu lekarzowi - jest rewelacyjny ale nie powiem … zszokowała mnie trochę ta jego wiadomość 🫣

Jadę jutro z samego rana do kliniki na badania estradiolu i proga … tak żeby lekarz miał już wyniki na monitoring który odbędzie się godzinę pozniej 😉

Trzymajcie kciuki ♥️

Już nie za owulacje ale dobre hormony i ładne endo ♥️
Trzymamy kciuki i czekamy na info ❤️

Chciałabym zapytać o Wasze doświadczenia. Ile wyniósł koszt in vitro w Waszym przypadku? Na ile wizyt i jak często się przygotować?

Chciałabym zapytać o Wasze doświadczenia. Ile wyniósł koszt in vitro w Waszym przypadku? Na ile wizyt i jak często się przygotować?
Nas ponad 60 tys., nie liczę leków po transferach. No tylko, że u nas udało sie dopiero po 4 procedurze. W klinice byliśmy non stop przez jakieś 1,5 roku, więc ciężko odpowiedzieć na ile wizyt się przygotować... Jednym uda się za pierwszym razem, innym za 9.

To był już 3 transfer. A jaki zarodek to nie wiem. Ani lekarz ani embriolog nic nie wspominali jakie były nasze zarodki
kurczę to dziwne bo powinni Ci powiedzieć jakie masz zarodki A to była blastocysty i czy były przebadane ?? Miałaś robimy kariotyp Ere i badania immunologiczne ???

reklama
kurczę to dziwne bo powinni Ci powiedzieć jakie masz zarodki A to była blastocysty i czy były przebadane ?? Miałaś robimy kariotyp Ere i badania immunologiczne ???
Tak to były blastocysty. Żadnych innych badań poza tymi podstawowymi potrzebnymi do całej procedury nie miałam, też mnie to zastawiało że skoro pierwszy transfer poroniłam, następny w ogóle się nie przyjął że nie zostały mi zlecone badania immunologiczne. Mam się widzieć z lekarzem pod koniec tego miesiąca i go o to zapytam. Ale nie wiem już czy starczy mi sił żeby wszystko zaczynać od nowa, i teraz zastanawiam się czy nie będzie lepiej jak podejdziemy do adopcji zarodka.

Do góry