reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Tak mi zasugerował lekarz po kontroli po poronieniu... że brak owulacji niw będzie przeszkodą... Ale inna rzecz, że tutaj chyba nigdy nie robią nic na naturalnym...
Kurczę powiem Ci ze w szoku troszkę jestem … w sumie to pierwszy raz o czyms takim słyszę …

Sama nie wiem co już robić …

reklama
Dziewczyny testujące trzymam kciuki za piękne bety! Wszystkie dziewczyny czekajcie na wizyty, transfery, punkcję - powodzonka! 🥰 ja dzisiaj też musiałam powtórzyć bete żeby wiedzieć czy odstawiać leki, ale już nie mam nadzieji.. 😔 trzeba się pozbierać i walczyć dalej!
Dokładnie, trzeba walczyć dalej! Wszystkiego dobrego🥰

Wogole słyszałyście kiedyś o czyms takim ze cykl naturalny , owulacji brak . Ładne endometrium , dobre hormony i transfer zrobiony ? Mi lekarz coś takiego napisał ze jeśli hormony wyjdą ok ,endometrium ładne pomimo braku owulacji może zrobić transfer ….
W sumie może tak być tak mi się wydaje. Lekarka moja mówiła, że jej nie zależy na tym, żeby pęcherzyk pękł, ale żeby endometrium ładnie sobie rosło naturalnie, a w 15 dniu jak progesteron był powyżej 1 włączyli mi i progesteron i estrofem jak przy sztucznym 🤷🏻‍♀️ USG miałam w 14 dc i pęcherzyk jeszcze był, a później nikt nie sprawdzał, a ja zawsze mam problem z pękaniem. A transfer się udał. Progesteron jak zawsze biedny . Wiem, że ciężko Ci zaufać lekarzowi po takich przejściach, ale moze wie co robi ✊🏻

W sumie może tak być tak mi się wydaje. Lekarka moja mówiła, że jej nie zależy na tym, żeby pęcherzyk pękł, ale żeby endometrium ładnie sobie rosło naturalnie, a w 15 dniu jak progesteron był powyżej 1 włączyli mi i progesteron i estrofem jak przy sztucznym 🤷🏻‍♀️ USG miałam w 14 dc i pęcherzyk jeszcze był, a później nikt nie sprawdzał, a ja zawsze mam problem z pękaniem. A transfer się udał. Progesteron jak zawsze biedny . Wiem, że ciężko Ci zaufać lekarzowi po takich przejściach, ale moze wie co robi ✊🏻
Dziękuje ci kochana ♥️

Oj ja bardzo ufam mojemu lekarzowi - jest rewelacyjny ale nie powiem … zszokowała mnie trochę ta jego wiadomość 🫣

Jadę jutro z samego rana do kliniki na badania estradiolu i proga … tak żeby lekarz miał już wyniki na monitoring który odbędzie się godzinę pozniej 😉

Trzymajcie kciuki ♥️

Już nie za owulacje ale dobre hormony i ładne endo ♥️

reklama
Dziękuje ci kochana ♥️

Oj ja bardzo ufam mojemu lekarzowi - jest rewelacyjny ale nie powiem … zszokowała mnie trochę ta jego wiadomość 🫣

Jadę jutro z samego rana do kliniki na badania estradiolu i proga … tak żeby lekarz miał już wyniki na monitoring który odbędzie się godzinę pozniej 😉

Trzymajcie kciuki ♥️

Już nie za owulacje ale dobre hormony i ładne endo ♥️
Ty wiesz ❤️❤️🥺
Niezmiennie ✊✊✊✊zaciśnięte ❤️✊
Mocno wierzę że tym razem się uda , że będzie pięknie ❤️❤️ Modlę się o to ❤️❤️

✊✊✊✊ Również za jutro , za wizytę , za wyniki , za najbliższy transfer ✊✊❤️❤️❤️

Do góry