Spokojnie , kilka dni leków i powinno być dobrze ....
O tym wie tylko @Coffe88 , ja kilka dni przed ostatnim transferem zaczęłam brać leki na bakterie ... Ostatnia globulkę wzięłam w sobotę a w poniedziałek transfer ...
reklama
SuperOd razu lepiej..A długo brałaś te globulki?Pokaż zdjęcie ...
Szukaj dosłownie nad spojeniem łonowym ...
amy936
Fanka BB :)
Teraz przeczytałam, że może być stosowany od 16 tygodnia ciąży. Jak jest na Twoim detektorze i kiedy usłyszałaś serduszko?Pokaż zdjęcie ...
Szukaj dosłownie nad spojeniem łonowym ...
Załączniki
JestemMama!
Chyba przez tydzień , codziennie jedna. Nie pamiętam dokładnieSuperOd razu lepiej..A długo brałaś te globulki?
JestemMama!
To nie jest tak ...ja zaczelam dzień przed sylwesterem według transferu i om byłam wtedy 12+4 i trochę musiałam się natrudzić żeby znaleźć ... Teraz jestem w 16+5 i znajduje od razu ... Dlatego piszą żeby od 16 TC używać żeby się nie stresowaćTeraz przeczytałam, że może być stosowany od 16 tygodnia ciąży. Jak jest na Twoim detektorze i kiedy usłyszałaś serduszko?
JestemMama!
Najlepiej rano , jak tylko wstaniesz opróżnić pęcherz i po tył położyć się na płasko i szukać na spokojnie . Z własnego doświadczenia polecam na środku . Wiem że na obrazku pokazuje że prawa strona , lewa bądź środek ... Mojego małego najczęściej znajduje na środku . Głowa do góryTeraz przeczytałam, że może być stosowany od 16 tygodnia ciąży. Jak jest na Twoim detektorze i kiedy usłyszałaś serduszko?
Ja mam taki najzwyklejszy . A zrób zdjęcie głowicy i tego co trzymasz w ręku ... Coś chce zobaczyć ...
Załączniki
JestemMama!
Dobra znalazłam , przepisane mi zostały 19 października w ten dziś. Zaczęłam brać i brałam całe 4 dni jedna globulkę na noc ... Był to antybiotyk ... Właśnie sprawdzałam receptę ...SuperOd razu lepiej..A długo brałaś te globulki?
amy936
Poczekam do jutra w takim razie. Używasz żelu? Bo ja nawet nie pomyślałam żeby kupić Mam nadzieje, że to w żaden sposób nie zaszkodzi, że próbowałam znaleźć serduszko bez żelu. Niepotrzebnie to kupiłamNajlepiej rano , jak tylko wstaniesz opróżnić pęcherz i po tył położyć się na płasko i szukać na spokojnie . Z własnego doświadczenia polecam na środku . Wiem że na obrazku pokazuje że prawa strona , lewa bądź środek ... Mojego małego najczęściej znajduje na środku . Głowa do góry
Ja mam taki najzwyklejszy . A zrób zdjęcie głowicy i tego co trzymasz w ręku ... Coś chce zobaczyć ...
Już wysyłam zdjęcie głowicy.
Dzięki za odpowiedz
Załączniki
JestemMama!
Po pierwsze tak żel jest potrzebny , w każdej aptece kupisz za około 15 zł , po drugie dużo gorzej na sucho niż z żelem znaleźć ... Ja np. jak chce synka nagrać , np. Słyszę tętno sięgam po telefon i już nie mogę go znaleźć to wiem już że za mało żelu dałam i muszę dołożyć ... Po trzecie źle napisałam ... Zobacz czy końcówka jest dobrze włożona ... Nie wiem gdzie y Ciebie się wkłada u mnie w tym co pokazuje jakie tętno i ile , oraz je słuchać. Po czwarte spokojnie był ostatnio post na FB że dziewczyna właśnie nie włożyła wtyczki do końca i nic nie mogła znaleźć ... Będzie dobrzePoczekam do jutra w takim razie. Używasz żelu? Bo ja nawet nie pomyślałam żeby kupić Mam nadzieje, że to w żaden sposób nie zaszkodzi, że próbowałam znaleźć serduszko bez żelu. Niepotrzebnie to kupiłam
Już wysyłam zdjęcie głowicy.
Dzięki za odpowiedz
reklama
Już napisałam do mojej Pani Doktor i czekam na info co dalej..ale podniosłaś mnie na duchu bo już miałam czarne myśliDobra znalazłam , przepisane mi zostały 19 października w ten dziś. Zaczęłam brać i brałam całe 4 dni jedna globulkę na noc ... Był to antybiotyk ... Właśnie sprawdzałam receptę ...
Podziel się: