reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Chcialam zawsze bliźniaki, szczególnie, że sama mam siostrę bliźniaczkę i wiem jakie to wspaniałe :) ale modliłam się choć o jedno ♡ I teraz tylko będę się modlić żeby ciaza byla spokojna i szczęśliwa 😊
A jak się czujesz ?
Ja czuję się dobrze, dużo się u mnie dzieje, więc nie mam za dużo czasu na myślenie/czytanie itd. Z objawów ciążowych to mam ich całe zero :)
@Rosse94 a Ty?

Ja czuję się dobrze, dużo się u mnie dzieje, więc nie mam za dużo czasu na myślenie/czytanie itd. Z objawów ciążowych to mam ich całe zero :)
@Rosse94 a Ty?
Zerooo ...

Ale dziś mnie podbrzusze bolało rano jak na @.

A tak to zaraz idziemy na urodziny do siostrzenicy więc też się trochę oderwę od myśli.

Miłego dnia dziewczyny dla was.

Dziewczyny po co lekarz zlecił mi betę bo nie czaje ? W czwartek miałam 11531 a dziś po 2 dniach mam 14727 wiem że przyrost jest niewielki. Czy nie powinna już maleć ?

Dziewczyny po co lekarz zlecił mi betę bo nie czaje ? W czwartek miałam 11531 a dziś po 2 dniach mam 14727 wiem że przyrost jest niewielki. Czy nie powinna już maleć ?
Beta na tym etapie nie rośnie już tak bardzo …

Maleć zacznie po poronieniu … póki co u Ciebie nie jest nic potwierdzone dopóki nie zrobisz usg .
Dalej utrzymują ci się plamienia ? Krwawienia ? Boli ?
Moze nie potrzebnie skreśliłaś tą ciąże i dzidziuś się jeszcze pojawi ?…
Przypomnij proszę który dziś u Ciebie dpt i w którym dniu miałaś robione ostatnie usg ?

Beta na tym etapie nie rośnie już tak bardzo …

Maleć zacznie po poronieniu … póki co u Ciebie nie jest nic potwierdzone dopóki nie zrobisz usg .
Dalej utrzymują ci się plamienia ? Krwawienia ? Boli ?
Moze nie potrzebnie skreśliłaś tą ciąże i dzidziuś się jeszcze pojawi ?…
Przypomnij proszę który dziś u Ciebie dpt i w którym dniu miałaś robione ostatnie usg ?
Dziś jestem dokładnie 28 dni po transferze. USG miałam w czwartek. Plamienia ustały. Wczoraj właśnie miałam mega ból brzucha i myślałam że się zaczęło, ale jednak nie. Poplamiłam dosłownie dwa razy minimalnie. Dziś troszkę mnie brzuch bolał ale nospa jedna pomogła. Ja przekreslilam wszystko bo dwa tygodnie temu miałam USG i wszystko fajnie, lekarz mówi że mamy pęcherzyk i pęcherzyk żòłtkowy a wiem że po ok 3 dniach po pęcherzyku zoltkowym powinien być zarodek a ja po tygodniu jak znów poszłam na USG go nie było. A beta jeszcze teraz powinna się zwiększać bardziej. Ona już tam nie rośnie podobno w 9 tygodniu.

Dziś jestem dokładnie 28 dni po transferze. USG miałam w czwartek. Plamienia ustały. Wczoraj właśnie miałam mega ból brzucha i myślałam że się zaczęło, ale jednak nie. Poplamiłam dosłownie dwa razy minimalnie. Dziś troszkę mnie brzuch bolał ale nospa jedna pomogła. Ja przekreslilam wszystko bo dwa tygodnie temu miałam USG i wszystko fajnie, lekarz mówi że mamy pęcherzyk i pęcherzyk żòłtkowy a wiem że po ok 3 dniach po pęcherzyku zoltkowym powinien być zarodek a ja po tygodniu jak znów poszłam na USG go nie było. A beta jeszcze teraz powinna się zwiększać bardziej. Ona już tam nie rośnie podobno w 9 tygodniu.
Poczekaj do wizyty usg …. Nic innego Ci nie pozostaje . Beta rośnie cały czas natomiast jej przyrosty nie są już tak wysokie jak w pierwszych tygodniach ciąży … już po osiągnięciu kilku tysięcy Beta zwalnia … trzymam kciuki żeby wszystko zakończyło się pomyślnie … już chwile tu na forum jestem i różne wydawało by się skreślone historie zakończyły się dobrze ♥️

Poczekaj do wizyty usg …. Nic innego Ci nie pozostaje . Beta rośnie cały czas natomiast jej przyrosty nie są już tak wysokie jak w pierwszych tygodniach ciąży … już po osiągnięciu kilku tysięcy Beta zwalnia … trzymam kciuki żeby wszystko zakończyło się pomyślnie … już chwile tu na forum jestem i różne wydawało by się skreślone historie zakończyły się dobrze ♥️
Mam ustalone USG na czwartek ale w poniedziałek będę dzwonić by mnie we wtorek przyjęli bo mam dość oczekiwania. Jeszcze przed świętami. Ostatnie poronienie miałam dokładnej przed wakacjami. Dzień przed byłam na zabiegu.

reklama
Dziewczyny , dzisiaj na świat przyszedł synek siostry brata , mojej szwagierki, Nikoś, tak jak chciałam zawiesić walkę na następny rok to mnie to tak mocno zmotywowało, że zabieramy naszą ostatnią śnieżynkę w styczniu, mąż się tak popłakał, że on też chce być tatusiem i ze teraz nam sie uda , że w następnym tygodniu dzwonimy do kliniki i przenosimy do Bociana i pojedziemy na transfer , mimo braku funduszy to jakoś to załatwimy, walczymy o nasze szczęście nie ma na co czekać! Buziaczki dla wszystkich i życzę Wam dużo dużo zdrówka! Dzisiaj piękny dzień ♡
Super wieści 😍
Oby ta ostatnia śnieżynka okazała się tą wyjątkową 😎

Do góry