reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Chcialam zawsze bliźniaki, szczególnie, że sama mam siostrę bliźniaczkę i wiem jakie to wspaniałe :) ale modliłam się choć o jedno ♡ I teraz tylko będę się modlić żeby ciaza byla spokojna i szczęśliwa 😊
A jak się czujesz ?
Ja czuję się dobrze, dużo się u mnie dzieje, więc nie mam za dużo czasu na myślenie/czytanie itd. Z objawów ciążowych to mam ich całe zero :)
@Rosse94 a Ty?

Ja czuję się dobrze, dużo się u mnie dzieje, więc nie mam za dużo czasu na myślenie/czytanie itd. Z objawów ciążowych to mam ich całe zero :)
@Rosse94 a Ty?
Zerooo ...

Ale dziś mnie podbrzusze bolało rano jak na @.

A tak to zaraz idziemy na urodziny do siostrzenicy więc też się trochę oderwę od myśli.

Miłego dnia dziewczyny dla was.

Dziewczyny po co lekarz zlecił mi betę bo nie czaje ? W czwartek miałam 11531 a dziś po 2 dniach mam 14727 wiem że przyrost jest niewielki. Czy nie powinna już maleć ?

Dziewczyny po co lekarz zlecił mi betę bo nie czaje ? W czwartek miałam 11531 a dziś po 2 dniach mam 14727 wiem że przyrost jest niewielki. Czy nie powinna już maleć ?
Beta na tym etapie nie rośnie już tak bardzo …

Maleć zacznie po poronieniu … póki co u Ciebie nie jest nic potwierdzone dopóki nie zrobisz usg .
Dalej utrzymują ci się plamienia ? Krwawienia ? Boli ?
Moze nie potrzebnie skreśliłaś tą ciąże i dzidziuś się jeszcze pojawi ?…
Przypomnij proszę który dziś u Ciebie dpt i w którym dniu miałaś robione ostatnie usg ?

Beta na tym etapie nie rośnie już tak bardzo …

Maleć zacznie po poronieniu … póki co u Ciebie nie jest nic potwierdzone dopóki nie zrobisz usg .
Dalej utrzymują ci się plamienia ? Krwawienia ? Boli ?
Moze nie potrzebnie skreśliłaś tą ciąże i dzidziuś się jeszcze pojawi ?…
Przypomnij proszę który dziś u Ciebie dpt i w którym dniu miałaś robione ostatnie usg ?
Dziś jestem dokładnie 28 dni po transferze. USG miałam w czwartek. Plamienia ustały. Wczoraj właśnie miałam mega ból brzucha i myślałam że się zaczęło, ale jednak nie. Poplamiłam dosłownie dwa razy minimalnie. Dziś troszkę mnie brzuch bolał ale nospa jedna pomogła. Ja przekreslilam wszystko bo dwa tygodnie temu miałam USG i wszystko fajnie, lekarz mówi że mamy pęcherzyk i pęcherzyk żòłtkowy a wiem że po ok 3 dniach po pęcherzyku zoltkowym powinien być zarodek a ja po tygodniu jak znów poszłam na USG go nie było. A beta jeszcze teraz powinna się zwiększać bardziej. Ona już tam nie rośnie podobno w 9 tygodniu.

Dziś jestem dokładnie 28 dni po transferze. USG miałam w czwartek. Plamienia ustały. Wczoraj właśnie miałam mega ból brzucha i myślałam że się zaczęło, ale jednak nie. Poplamiłam dosłownie dwa razy minimalnie. Dziś troszkę mnie brzuch bolał ale nospa jedna pomogła. Ja przekreslilam wszystko bo dwa tygodnie temu miałam USG i wszystko fajnie, lekarz mówi że mamy pęcherzyk i pęcherzyk żòłtkowy a wiem że po ok 3 dniach po pęcherzyku zoltkowym powinien być zarodek a ja po tygodniu jak znów poszłam na USG go nie było. A beta jeszcze teraz powinna się zwiększać bardziej. Ona już tam nie rośnie podobno w 9 tygodniu.
Poczekaj do wizyty usg …. Nic innego Ci nie pozostaje . Beta rośnie cały czas natomiast jej przyrosty nie są już tak wysokie jak w pierwszych tygodniach ciąży … już po osiągnięciu kilku tysięcy Beta zwalnia … trzymam kciuki żeby wszystko zakończyło się pomyślnie … już chwile tu na forum jestem i różne wydawało by się skreślone historie zakończyły się dobrze ♥️

Poczekaj do wizyty usg …. Nic innego Ci nie pozostaje . Beta rośnie cały czas natomiast jej przyrosty nie są już tak wysokie jak w pierwszych tygodniach ciąży … już po osiągnięciu kilku tysięcy Beta zwalnia … trzymam kciuki żeby wszystko zakończyło się pomyślnie … już chwile tu na forum jestem i różne wydawało by się skreślone historie zakończyły się dobrze ♥️
Mam ustalone USG na czwartek ale w poniedziałek będę dzwonić by mnie we wtorek przyjęli bo mam dość oczekiwania. Jeszcze przed świętami. Ostatnie poronienie miałam dokładnej przed wakacjami. Dzień przed byłam na zabiegu.

reklama
Dziewczyny , dzisiaj na świat przyszedł synek siostry brata , mojej szwagierki, Nikoś, tak jak chciałam zawiesić walkę na następny rok to mnie to tak mocno zmotywowało, że zabieramy naszą ostatnią śnieżynkę w styczniu, mąż się tak popłakał, że on też chce być tatusiem i ze teraz nam sie uda , że w następnym tygodniu dzwonimy do kliniki i przenosimy do Bociana i pojedziemy na transfer , mimo braku funduszy to jakoś to załatwimy, walczymy o nasze szczęście nie ma na co czekać! Buziaczki dla wszystkich i życzę Wam dużo dużo zdrówka! Dzisiaj piękny dzień ♡
Super wieści 😍
Oby ta ostatnia śnieżynka okazała się tą wyjątkową 😎

Do góry