Jeśli zaczniesz brać na początku grudnia to stymulacja max 14 dni. Oczywiście to indywidualna sprawa ale standardowo do od 10 do 15 dni brania zastrzyków więc powinnaś nawet na świeży transfer zdążyć jeśli będzie taka możliwośćHejka. Od listopada mialam zacząć symulacje do in vitro. Niestety mój organizm zrobił mi psikusa. Zazwyczaj mój cykl trwa 30-32 dni. Tym razem trwał 37 dni. W 20 dniu cyklu pojechałam do lekarza i okazało się że mam 19 mm pęcherzyk na kolejnym usg miał już 26mm więc lekarz kazał przyjechać w 1 bądź 2 dniu cyklu i wtedy miała zapaść decyzja. Wczoraj był ten dzień i niestety pęcherzyk owszem zaczął się wchalniac lecz zbyt wolno (miał 18mm). Także stymulacji nie rozpoczęłam. Zdecydowaliśmy jednak ze od 19 do 30 listopada będę brać tabletki antykoncepcyjne a 1 grudnia mam zgłosic się na monitoring. Troszkę się jednak obawiam że nie zdążymy z ewentualną punkcja przed swietami(klinika nie pracuje między świętami a Nowym Rokiem.) jak myślicie jest szansa żeby coś się podziało jeszcze w tym roku?
Powodzenia.