Coś mi chyba umknęło, nie udało się?Dziewczyny które poroniły ciąże (7tydz) po odstawieniu lekow bez konieczności łyżeczkowania …
Ile lekarz wam zalecał odczekać czasu do następnego transferu ?
Czy ten czas jest taki sam jak przy łyzeczkowaniu ?
reklama
Ice41
Fanka BB :)
Ja Gamety nie polecam w Wawie - wyniosłam się stamtąd.Z Wawy, Invimed przerobiony, teraz Nov.um.
Ja jestem w Gamecie Rzgów i polecam... Ale odległość jest sporaJa Gamety nie polecam w Wawie - wyniosłam się stamtąd.
Serduszkowelove
Ja z doskoku dziewczyny, takie szybkie pytanie czy jest tu ktoś bądź znacie kogoś kto przenosił zarodki z invicty ? Chciałabym zapytać o parę rzeczy, pozdrawiam Was buziaki ♡
Serduszkowelove
Hej, ja szukałam informacji i zapisałam taki screen może się przyda , trzymam kciuki kochana za powodzenie ! ♡ u nas 2x nieudany w inviccie, przenosimy się po Nowym Roku do Bociana już bylismy u Dr Mrugacza na konsultacji i mam dużo nadzieji w sobie, został nam jeden z 6 doby, ale narazie nie jestem gotowa psychicznie, trochę w główce mi się poukładało od tamtego czasu jak tak to można nazwać , ale juz nie gonię czytałam że w Czechach w Heliosie co druga pacjentka ciąża kliniczna więc brzmi bardzo zachęcająco aczkolwiek różnie bywa niestety;( dużo zależy od tego na kogo trafisz, ja dopiero teraz myślę że dr Mrugacz to tenDziewczyny, po raz kolejny (4 transfer, 6 zarodek) się nie udało. Został nam 2 zamrożony zarodek ale tracę nadzieję. Jaką klinikę w Polsce lub za granicą polecacie do trudnych przypadków?
Załączniki
Ja zostaje w Novum na transfer jeszcze jednego zarodka, a później albo jeszcze jedna stymulacja albo Czechy. Zależy mi przede wszystkim na bardzo dobry laboratorium..Hej, ja szukałam informacji i zapisałam taki screen może się przyda , trzymam kciuki kochana za powodzenie ! ♡ u nas 2x nieudany w inviccie, przenosimy się po Nowym Roku do Bociana już bylismy u Dr Mrugacza na konsultacji i mam dużo nadzieji w sobie, został nam jeden z 6 doby, ale narazie nie jestem gotowa psychicznie, trochę w główce mi się poukładało od tamtego czasu jak tak to można nazwać , ale juz nie gonię czytałam że w Czechach w Heliosie co druga pacjentka ciąża kliniczna więc brzmi bardzo zachęcająco aczkolwiek różnie bywa niestety;( dużo zależy od tego na kogo trafisz, ja dopiero teraz myślę że dr Mrugacz to ten
Serduszkowelove
Powiem Ci, że mąż mnie zachęca żeby nie przenosić zarodka , ale ja na samą myśl że musiałabym tam iść aż mnie trzęsie w środku, zraziłam się już, nie podoba mi się to, że w dniu transferu dowiaduje się kto robi transfer I cały czas prowadzenie przez innych lekarzy, istny chaos dla mnieJa zostaje w Novum na transfer jeszcze jednego zarodka, a później albo jeszcze jedna stymulacja albo Czechy. Zależy mi przede wszystkim na bardzo dobry laboratorium..
Serduszkowelove
Invicta ma super laboratorium, tego nie mogę powiedzieć, mają świetny personel embriologow światowej klasy , u nas z 5 dojrzałych komórek powstały 3 zdrowe zarodki, dlatego jeśli o laboratorium chodzi to invicta jest superJa zostaje w Novum na transfer jeszcze jednego zarodka, a później albo jeszcze jedna stymulacja albo Czechy. Zależy mi przede wszystkim na bardzo dobry laboratorium..
Dziękuję za odpowiedź. Byłam we wrześniu i ósemka była ok. Poszłam niedawno i jednak należy ją usunąć. Nic może odpuszczę I zrobię to po transferzeZnieczulenie nie jest przeciwskazaniem! Tego się nienibawiaj. Antybiotyk, ten bezpieczny też nie byłby przeciwskazaniem. Jak dobrze pamiętam, to ja nawet brałam na czas transferu, bo nie zdążyłam powtórzyć badań na chlamydie czy jak to tam się pisze.
Ale ból, stres przy ewentualnych komplikacjach to jest to, nad czym bym się zastanowiła.
reklama
Znam to niestety...Powiem Ci, że mąż mnie zachęca żeby nie przenosić zarodka , ale ja na samą myśl że musiałabym tam iść aż mnie trzęsie w środku, zraziłam się już, nie podoba mi się to, że w dniu transferu dowiaduje się kto robi transfer I cały czas prowadzenie przez innych lekarzy, istny chaos dla mnie
Podziel się: