amy936
Fanka BB :)
Dzisiaj jest 7, 5 dniowa blastocysta.Spokojnie, nie denerwuj się, nie musi to oznaczać najgorszegoy. Który masz dzień po transferze?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzisiaj jest 7, 5 dniowa blastocysta.Spokojnie, nie denerwuj się, nie musi to oznaczać najgorszegoy. Który masz dzień po transferze?
Dzisiaj jest 7, 5 dniowa blastocysta.
Myślisz, że to możliwe po tygodniu od transferu? Nie pozostaje mi nic innego jak obserwacja ciała i beta jutro.Może to po prostu implantacja zarodka.
Ja bym obserwowała jak by się nasilało to bym pojechała do lekarza.
Nie denerwuj się bo będzie nie jest dobre dla Twojego zdrowia
Myślisz, że to możliwe po tygodniu od transferu? Nie pozostaje mi nic innego jak obserwacja ciała i beta jutro.
Ja 7 dpt miałam pozytywną betę, dwa dni później pierwsze plamienie. Ciążę donosilam. Na razie nic nie wiadomo, jutro beta, kciuki zaciśnięte, zeby była pozytywna.Dzisiaj jest 7, 5 dniowa blastocysta.
Koleżanka moja właśnie ok 7dpt taki skrzep , tez myślała ze to najgorsze , ale skończyło się dobrze w sensie pozytywna beta . Pewnie to była pozna implantacjaMyślisz, że to możliwe po tygodniu od transferu? Nie pozostaje mi nic innego jak obserwacja ciała i beta jutro.
Dziękuje!!!!!Moim zdaniem jest to możliwe
Trzymam kciuki za pozytywną betę jutro! I czekam na informację od Ciebie
Najlepsze co mogło być, to zapisanie się do was na te forum! Ile mam wsparcia od wasKoleżanka moja właśnie ok 7dpt taki skrzep , tez myślała ze to najgorsze , ale skończyło się dobrze w sensie pozytywna beta . Pewnie to była pozna implantacja
Ja 7 dpt miałam pozytywną betę, dwa dni później pierwsze plamienie. Ciążę donosilam. Na razie nic nie wiadomo, jutro beta, kciuki zaciśnięte, zeby była pozytywna.
Skoro brązowy to znaczy krew zaschnięta już.Dziękuje!!!!!