Wiem, ze to trudne, ale nie nastawiaj się negatywnie! Jeszcze chwilka <3
U mnie 6dpt... I im bliżej tym bardziej boje się, że będzie negatyw
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie 6dpt... I im bliżej tym bardziej boje się, że będzie negatyw
Ja idę jutro na betę. Dzisiaj jest 7dpt. Wczoraj niepotrzebnie zrobiłam test, który wyszedł negatywny i cały dzień byłam załamana…Nie... W środę pójdę może na pierwszą betę o ile nie będzie za wcześnie, bo ja miałam 3 dniowego zarodka.
Ale ty chyba miałaś blatke podaną?Ja idę jutro na betę. Dzisiaj jest 7dpt. Wczoraj niepotrzebnie zrobiłam test, który wyszedł negatywny i cały dzień byłam niepotrzebnie załamana…
Dziękuję mąż mnie podtrzymuje bardzo przy nadziejiWiem, ze to trudne, ale nie nastawiaj się negatywnie! Jeszcze chwilka <3
TakAle ty chyba miałaś blatke podaną?
O to za wcześnie na sikanca chyba by było ..hmmm może wstrzymaj się trochęNie... W środę pójdę może na pierwszą betę o ile nie będzie za wcześnie, bo ja miałam 3 dniowego zarodka.
Ja od czerwca czekam na transfer i ciągle coś a to słabe endometrium (za małe) potem covid a teraz cytomegalia... A czas leci nie wiem czy w tym roku jeszcze mi się uda podejść do transferuDziewczyny, a co tu tak pusto? Nikt nie jest w trakcie stymulacji, punkcji, transferów? Uwierzcie, razem jest raźniej!
a podchodzisz na cyklu naturalnym? Jakie miałaś endo?Ja od czerwca czekam na transfer i ciągle coś a to słabe endometrium (za małe) potem covid a teraz cytomegalia... A czas leci nie wiem czy w tym roku jeszcze mi się uda podejść do transferu
Na sztucznym. Jakoś 5 mmz tego co pamięta w każdym razie lekarz powiedział mi że za mało i że transferu nie zrobią. Jak to określił "słaby cykl"a podchodzisz na cyklu naturalnym? Jakie miałaś endo?
Wróć przepraszam na naturalnym. Teraz miałam mieć sztucznyNa sztucznym. Jakoś 5 mmz tego co pamięta w każdym razie lekarz powiedział mi że za mało i że transferu nie zrobią. Jak to określił "słaby cykl"