U mnie też problemy z implantacja tak mi się bynajmniej wydaje ,bo dwa transfery nie udane, a wszystko było ok. I wyszło Ci coś w badaniach ? Ja jutro mam wizytę, zobaczę jakie mi zleci badaniaHej dziewczyny przebadalam zarodki są 4 zdrowe z 6. Nigdy u mnie nie doszło do implantacji zrobiłam masę badań czy któraś też miała problemy z implantacja zarodka ?? I czy się wkoncu udało i jakie badania robilyscie
reklama
W mojej pierwszej ciąży naturalnej to pierwszy objaw zaraz na początku to były bolące sutki także myślę, że to dobry objawHej. Dzisiaj jestem w trzecim dniu po podaniu 2 zarodków w 3 dobie. Dużo śpię ogólnie od tamtego czasu. Cała noc przespaną plus 2 drzemki dziennie. I coś bolą mnie piersi. Sutki są czerwone. Obwódka czerwona czasami fioletowa . Widać te gródki Montgomerego. Czy któraś tak miała? Przypuszam, że to hormony które dostaje. Bo na objawy to grubo za wcześnie.
Artemida90
Fanka BB :)
to objaw hormonalny a nie ciazowy. Nie zliczę ile miałam takich „objawów” podczas starań o ciąże i oczywiście nie nie były to objawy ciąży bo nigdy nie zobaczyłam pozytywnego testu. Po udanym transferze piersi zaczęły bolec po 2tyg od pozytywnego testu. No 3 dni po transferze 3 dniowca nawet jeszcze zarodek nie zagnieździł się.W mojej pierwszej ciąży naturalnej to pierwszy objaw zaraz na początku to były bolące sutki także myślę, że to dobry objaw
Załączniki
Serduszkowelove
U mnie przy drugim transferze nie doszło nawet do zagnieżdżenia, pierwszy transfer biochem , przed transferem w następnym roku mam zbadać cytokiny th1/th2 i subpopulacje limfocytów w tym nk itp, doktor nie zalecał teraz histero ani biopsji endometrium, stwierdził że jak doszło pierwszym razem to mam receptywne , nie wiem co o tym sądzić, teraz to zostawiam ale zastanawiam się nad poszerzeniem badań immunologicznych plus pierwszy transfer był na moim cyklu a drugi na sztucznym z atosibanem i tu kompletna porażka aaaa I dodam 3/3 zarodki zdrowe , została mi jeszcze jedna blastka I wszystkie jak to określili top quality narazie zostawiam to wszystko czasowi i później jeszcze chce skoczyć na konsultacje ale wszystko w swoim czasieHej dziewczyny przebadalam zarodki są 4 zdrowe z 6. Nigdy u mnie nie doszło do implantacji zrobiłam masę badań czy któraś też miała problemy z implantacja zarodka ?? I czy się wkoncu udało i jakie badania robilyscie
nk mam podwyższone biorę na to intralipid A tak to nic mi nie wyszło raz mi wyszło że mam zapalenie endometrium i je wyłączyłem ja każdy transfer miałam na cyklu sztucznym nigdy na naturalnym nie miałam może to jest problemU mnie też problemy z implantacja tak mi się bynajmniej wydaje ,bo dwa transfery nie udane, a wszystko było ok. I wyszło Ci coś w badaniach ? Ja jutro mam wizytę, zobaczę jakie mi zleci badania
Bella.n
Niech się dzieje magiaW mojej pierwszej ciąży naturalnej to pierwszy objaw zaraz na początku to były bolące sutki także myślę, że to dobry objaw
Serduszkowelove
A nie chciałabyś spróbować na naturalnym ? U mnie na naturalnym doszło do zagnieżdżenia a na sztucznym nic i to z lekami wlewemnk mam podwyższone biorę na to intralipid A tak to nic mi nie wyszło raz mi wyszło że mam zapalenie endometrium i je wyłączyłem ja każdy transfer miałam na cyklu sztucznym nigdy na naturalnym nie miałam może to jest problem
reklama
Bella.n
Tak. Przy pierwszej stymulacji nie miałam go wcale i słabo poszło. Przy drugim miałam nawał. I jak na mój stan poszło dobrzeHej dziewczyny czy wy podczas stymulacji mieliście też tak dużo śluzu jakby płodnego?
Podziel się: