właśnie nie wiem muszę pogadać z lekarzemA nie chciałabyś spróbować na naturalnym ? U mnie na naturalnym doszło do zagnieżdżenia a na sztucznym nic i to z lekami wlewem
reklama
U mnie niestety też problem z implantacją. Tak jak pisały Dziewczyny poczytaj sobie o RIF na ovufriend. Niestety jest to nie za ciekawa sytuacja, bo człowiek bada co może, a tak naprawdę musi zgrać się dosłownie wszystko. Może teraz po badaniach zarodków zaskoczy u Ciebie.I z uwzględnieniem przesunięcia
Ja gdybym miała sporo zarodków to brałabym 2, ale z ilością tez u mnie szału ni ma
u mnie są tylko 4 zarodki trochę się boję brać dwóch bo jak nie zaskoczy to je stracęU mnie niestety też problem z implantacją. Tak jak pisały Dziewczyny poczytaj sobie o RIF na ovufriend. Niestety jest to nie za ciekawa sytuacja, bo człowiek bada co może, a tak naprawdę musi zgrać się dosłownie wszystko. Może teraz po badaniach zarodków zaskoczy u Ciebie.
Ja gdybym miała sporo zarodków to brałabym 2, ale z ilością tez u mnie szału ni ma
W życiu tylko raz mnie bolaly przy ciąży, a tak nigdy. Owszem nie oznacza to ,że u kogoś tak może być. Każdy organizm reaguje inaczej .to objaw hormonalny a nie ciazowy. Nie zliczę ile miałam takich „objawów” podczas starań o ciąże i oczywiście nie nie były to objawy ciąży bo nigdy nie zobaczyłam pozytywnego testu. Po udanym transferze piersi zaczęły bolec po 2tyg od pozytywnego testu. No 3 dni po transferze 3 dniowca nawet jeszcze zarodek nie zagnieździł się.
U
U Mnie też na sztucznym i teraz tez się zastanawiam czy nie podchodzić na naturalnym ,bo z owulacją nigdy nie miałam problemunk mam podwyższone biorę na to intralipid A tak to nic mi nie wyszło raz mi wyszło że mam zapalenie endometrium i je wyłączyłem ja każdy transfer miałam na cyklu sztucznym nigdy na naturalnym nie miałam może to jest problem
A to u mnie z owulacje różnie bywaU
U Mnie też na sztucznym i teraz tez się zastanawiam czy nie podchodzić na naturalnym ,bo z owulacją nigdy nie miałam problemu
Artemida90
Fanka BB :)
No zwłaszcza kiedy jeszcze nawet ciąży nie ma a już sa objawy ciazoweW życiu tylko raz mnie bolaly przy ciąży, a tak nigdy. Owszem nie oznacza to ,że u kogoś tak może być. Każdy organizm reaguje inaczej .
reklama
Podziel się: